hız sınırı koyabilirsin bilmiyorsan youtube da bunların videosu var oradan bakabilirsinBaşlıktada bahsettiğim gibi birden fazla kişi modeme bağlanmakta fakat bana ağırlıklı çalışmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. ( Yanlış konuya yazmış olabilirim fakat wifi ile alakalı bir konu bulamadım )
İstediğimiz hızı derken ne kadar hız aldığımızı nasıl bileceğim ya da hangi bilgisayara ne kadar mb gidiyor onlarıDiğer cihazlara QoS yönetimi ile internet hızlarını sınırlandırabilirsiniz.
Bunun için cmd den Default Gateway'a bakarak genelde; "192.168.1.1" olur, bunu Google da url kısmına yazın, modem arayüzünden giriş yapınız. Şifre ve kullanıcı adı genellikle modemden modeme değişir, internetten bakabilirsiniz. Arayüzden QoS kısmına gelin, Temel Ayarlardan QoS etkinleştiri tikleyip istediğiniz hızı verebilirsiniz.
kablolu wifi adaptörü alıp pcye bağlarsan daha iyi olabilirBaşlıktada bahsettiğim gibi birden fazla kişi modeme bağlanmakta fakat bana ağırlıklı çalışmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. ( Yanlış konuya yazmış olabilirim fakat wifi ile alakalı bir konu bulamadım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?