Üye
Beyler bende wifi şöyle gözüküyor
Ben Bunun Boyle Gözükmesi İcin Ne Yapabilirim ?
memoryhayranıO' Alıntı:Konu Kasma Ban yersin
memoryhayranıO' Alıntı:Şimdi yani o işaret öyle olunca ne değişecek konu açmak için açma
Boşver Gec M* Kendileri Acınca Bişey yokMemorysevdası' Alıntı:memoryhayranıO' Alıntı:Konu Kasma Ban yersin
hacı senkimsin ya herkese konu kasma diyosun mesale benim açtığım bir konu vardı herkes yararlı falan diyodu tüm konuyu okuyanlar bu geliyo tüm konulara böyle yazıyo sen kimsin adam burda sorununu yazmış !!
Memorysevdası' Alıntı:memoryhayranıO' Alıntı:Konu Kasma Ban yersin
hacı senkimsin ya herkese konu kasma diyosun mesale benim açtığım bir konu vardı herkes yararlı falan diyodu tüm konuyu okuyanlar bu geliyo tüm konulara böyle yazıyo sen kimsin adam burda sorununu yazmış !!
Yaw heheh sensin sen orda herkes yarralı konu işime yaradı bilmiyodum falan yazmış bu mal boş konu yazmış sen kimsin ya ! al senin açtığın konular zaten 4 5 tane aynı konuyu bidaha açmışın Hızlı ve Öfkeli 8memoryhayranıO' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:hacı senkimsin ya herkese konu kasma diyosun mesale benim açtığım bir konu vardı herkes yararlı falan diyodu tüm konuyu okuyanlar bu geliyo tüm konulara böyle yazıyo sen kimsin adam burda sorununu yazmış !!
Gereksiz konu açma o zaman HACI
memoryhayranıO' Alıntı:Napcan banlayacan mı kurucu gibi konuşma farkım olsun yararsız konu
Memorysevdası' Alıntı:memoryhayranıO' Alıntı:Napcan banlayacan mı kurucu gibi konuşma farkım olsun yararsız konu
kes !! Ben sana diyorumki sen kendin boş tane 15 konu açmışın hepside saçma sapan hiç bir yarralı yok adam burda yaarlı yada yardım açıyor sen boş diyosun !
memoryhayranıO' Alıntı:Neden yeniden açtım biliyon mu çünkü site de görsenmedi kendi açtığın konuda da konularım site de görsenmiyo yazmışsın sana rep vericem
Memorysevdası' Alıntı:kes !! Ben sana diyorumki sen kendin boş tane 15 konu açmışın hepside saçma sapan hiç bir yarralı yok adam burda yaarlı yada yardım açıyor sen boş diyosun !
BİŞEY ÖĞRETMEDİK DİYE BOŞ KONU MU OLUYO SORU SORUYOZ