win 10 bt sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar pc de wifi açıkken bt li ses sistemine bağlanamıyorum bağlantı kopuyor tüm sürücüler güncel bunu daha önce yapmıyordu sebebi nedir bilen varmı ?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
modem ayarına girip 5ghz a çek kulaklık 2.4 ghz ise çakışıyor olabilirler bt kulaklıklar 2.4 ghz da çalışıyor diye biliyorum
yani internetinde büyük ihtimalle 2.4 ghz olduğu için dalgalar çakışıyor bizim evdede 2 tane bt kulaklık var açtığında internetin sinyalleri zayıflıyor o yüzden modem ayarını 5ghz olarak ayarladım

nasıl ayarlarım dersen 192.168.1.1 e girip şifre kullanıcı adını gir hangi sağlayıcı ise şifre kullanıcı adı ona göre gir internetten aratabilirsin

kablosuz ayarlarına girip 2.4ghz yazan yeri 5 e çek (modemi 5ghz yaptığında kapsama alanı düşer ama internet birazcık daha stabil olabilir )

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ne alakası var kardeşim Bilgisayarın Kaç bit olmasıyla Benim arkadaşımda böyle saçma bir hata vardı ama bundan değil Format Atmıştı İstersen Sende Dene Görülmüş bir hata değil knk bu

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
modem ayarına girip 5ghz a çek kulaklık 2.4 ghz ise çakışıyor olabilirler bt kulaklıklar 2.4 ghz da çalışıyor diye biliyorum
yani internetinde büyük ihtimalle 2.4 ghz olduğu için dalgalar çakışıyor bizim evdede 2 tane bt kulaklık var açtığında internetin sinyalleri zayıflıyor o yüzden modem ayarını 5ghz olarak ayarladım

nasıl ayarlarım dersen 192.168.1.1 e girip şifre kullanıcı adını gir hangi sağlayıcı ise şifre kullanıcı adı ona göre gir internetten aratabilirsin

kablosuz ayarlarına girip 2.4ghz yazan yeri 5 e çek (modemi 5ghz yaptığında kapsama alanı düşer ama internet birazcık daha stabil olabilir )
denedim ama çözülmedi sorun :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...