Süper Üye
arkadaşlar az önce nvdia yen sürüm geldi yükledim fakat görev yöneticisi açarken her şey donmuş şekilde eski sürüme döndüm yine aynı açılıyor ama tepki yok
çok saol kralGörev yöneticisi'nin açılamaması ve ekranın donması yeni sürümün yüklendiği anda ortaya çıkan bir sorun olabiliyor yapabileceğin ilk şey bilgisayarını yeniden başlatmak yeniden başlattıktan sonra sorunun hala devam edip etmediğini kontrol etmen lazım eğer sorun devam ederse eski sürüme geri dönmen lazım yeni sürümün tam olarak yüklenmediği veya yükleme işleminin tamamlanmadığı durumlarda da benzer sorunlar ortaya çıkabiliyor o yüzden yüklemeyi tekrar deneyeni tavsiye ederim ama öncesinde yeni sürümün kurulum gereksinimlerini ve uyumluluğunu kontrol etmen de önemli gerçekten bunlara rağmen halen devam ediyorsa sorunun nvidia'nın teknik destek ekibiyle iletişime geçmeni öneririm onlar daha iyi bir şekilde sana yardımcı olacaklardır
Sorununuz çözüldü mü acabaçok saol kral
ewt çözüldü görev yöneticisnde üst kısımda görüntüle seçneği varmış ordan da güncelleştirme hızı var duraklatıldında kalmış onu normale çektim olduSorununuz çözüldü mü acaba