Onaylı Üye
Selamlar, az once win 10 dan win 11 e yukseltme yaptim. Disklerimdeki uygulamalar dosyalar ile birlikte duruyor ama acip oynayamiyorum. Bu uygulamalari bilgisayarima nasil tanitirim yardimci olur musunuz?
Herhangi bir hata yok mesela epic games acabiliyorum ama normalde fortnite dosyalari bilgisayarimda yuklu olsa da oyuna giremiyorum. Dosyalardan Fortnite calistiriyorum ama herhangi tepki vermiyorHerhangi bir hata veriyor mu ekran görüntüsü atarsanız bakalım isterseniz
Fortnite dosyalarını başka bir yere taşı sonra epicten fortniteı kaldır ve tekrar indir 10-20mb bir şey indirdikten sonra epici kapat ve fortnite dosyalarını yeni indirdiğin dosyaların yerine tekrar taşı sonra epici aç ve fortniteı indirmeye başlat dosyaları tarayacak ve oyun açılacaktırHerhangi bir hata yok mesela epic games acabiliyorum ama normalde fortnite dosyalari bilgisayarimda yuklu olsa da oyuna giremiyorum. Dosyalardan Fortnite calistiriyorum ama herhangi tepki vermiyor
Yapabildiniz mi, durum nedir?Herhangi bir hata yok mesela epic games acabiliyorum ama normalde fortnite dosyalari bilgisayarimda yuklu olsa da oyuna giremiyorum. Dosyalardan Fortnite calistiriyorum ama herhangi tepki vermiyor
Dogrulama yapti ama hala oyunu bastan indirmeye calisiyor. Diger oyunlari hallettim sadece fortnite sorunun cozemiyorum.Yapabildiniz mi, durum nedir?
Anti cheat kısmında mı kalıyor yoksa hiç mi açılmıyor yani indirmede mi kaldıDogrulama yapti ama hala oyunu bastan indirmeye calisiyor. Diger oyunlari hallettim sadece fortnite sorunun cozemiyorum.