Flash arıyorum ev de bulursam flash la yapmaya calısıcam. Flash için dosyayı nerden indirebilirimama adam diyor ki flaşsız belki fleşi yoktur veya öyle yapmayı bilmiyordur o zaman işine loader yarayacak dostum
flaşını bul linkini veririm sıkıntı yokFlash arıyorum ev de bulursam flash la yapmaya calısıcam. Flash için dosyayı nerden indirebilirim
en sağlıklısı tabi flaşlıkanka flash olmadan sıkıntı çıkabilir pek emin değilim ama ben direk setup u çalıştırmıştım olmuştu 1 defa
w10 un da çeşitleri var mı o kadar fransızım su w10 a devrim yapıcam pc me resmenflaşını bul linkini veririm sıkıntı yok
Post automatically merged:
knk hangisini kurmak istierssen sen söyle linkini paylaşırım tarif ederim
flash kullanmadan olmuyor diye biliyorum ama flashla basit oluyor intarnetten indirebilirsin flasahına daha kolay olur senin içinFlash kullanmadan cracklı win7 den w10 a nasıl geçerim arkadaşlar ?
youtube dan bakıyorum sımdı teşekkür ederimflash kullanmadan olmuyor diye biliyorum ama flashla basit oluyor intarnetten indirebilirsin flasahına daha kolay olur senin için
evetwin7 den yaparken eski dosyalar bi klasörde kalıyodu sonradan siliyoduk yine aynı şeklilde mi oluyo
Direkt Flashla yaptım dün gece ustam teşekkür ederimYükseltme yap daha sonra old sistemi silersin disk temizleme bölümünden sistemin rahatlar
flash kullansan ıyı olurFlash kullanmadan cracklı win7 den w10 a nasıl geçerim arkadaşlar ?
Flash kullanarak kurulum yaptım hocam teşekkür ederimdirek bios olarak girmiyon da 2in 10 indirip direkt çalıştıracaksın o kendisi geriye kalan işlemi yapacaktır