Çözüldü Windows 10 1709 driver indirilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar HWID durumlarından dolayı sistem sürümümü 1709 yaptım fakat hiçbir şekilde driver indiremiyorum. Kart RX 570.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm

Çözüm

AMD resmi destek sayfası​

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Gelen sayfada önce ürün türü olacak “Graphics” seçeneğini seçtikten sonra ekran kartımızın serisini seçiyoruz. Ardından ürün modelini seçtikten sonra “Submit” butonuna tıklayalım. Örneğin ekran kartı olarak RX 480 kullandığım için Raden 400 Serisini seçtim. Ekran kartımız R7 240 olsaydı Radeon R7 serisi, HD7870 olsaydı Radeon HD 7000 serisini seçecektik. Dizüstü bilgisayarda kullandığımız bir ekran kartına sahipsek M serisini veya Mobility serisini seçiyoruz.
Sonrasında karşımıza gelen sayfadan halihazırda bilgisayarımızda kurulu olan işletim sistemini seçiyoruz. İşletim sistemimizi...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

Çözüm

AMD resmi destek sayfası​

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Gelen sayfada önce ürün türü olacak “Graphics” seçeneğini seçtikten sonra ekran kartımızın serisini seçiyoruz. Ardından ürün modelini seçtikten sonra “Submit” butonuna tıklayalım. Örneğin ekran kartı olarak RX 480 kullandığım için Raden 400 Serisini seçtim. Ekran kartımız R7 240 olsaydı Radeon R7 serisi, HD7870 olsaydı Radeon HD 7000 serisini seçecektik. Dizüstü bilgisayarda kullandığımız bir ekran kartına sahipsek M serisini veya Mobility serisini seçiyoruz.
Sonrasında karşımıza gelen sayfadan halihazırda bilgisayarımızda kurulu olan işletim sistemini seçiyoruz. İşletim sistemimizi öğrenmek için masaüstünden Bilgisayarım‘a sağ tıklayıp Özellikler‘e tıklayabiliriz.
İşletim sistemini seçtikten sonra karşımıza iki adet sürücü çıkabilir. Bunlardan ilki Optional, AMD’nin en son piyasaya sürdüğü, yükleme tercihini size bıraktığı sürücüler. Bu sürücü yüklediğinde kimi kullanıcılar çeşitli sorunlarla karşılaşabilirken, kimisi de gayet stabil şekilde kullanabiliyor. İkinci seçenek ise Recommended, AMD tarafından önerilen ve testi tamamlanan sürücülerdir. Burada seçim size kalmış. Seçimimizi yaptıktan sonra “Download” butonuna tıklıyoruz ve sürücü kurulum dosyasının bilgisayarımıza indirilmesini bekliyoruz.

Alternatif Sürücü Güncelleme Yöntemi​

Mevcut ekran kartı sürücüsü bilgisayarımızda yüklüyse Radeon Software üzerinden sürücülerimizi güncelleyebiliyoruz. Masaüstüne sağ tıklayıp “Radeon Ayarları” seçeneğine tıklayalım. Sonrasında karşımıza gelen ekranın sol alt bölümünden Güncelleme sekmesine tıklıyoruz.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...