Hand Of The God
Ultra Üye
tasınabılır surucune wın10 kendı sıtesınde bulunan update yazılımı ıso olarak ındırıp yapabılırsın krdesım . elımde sıte mevcut halledemezsen mesaj at tarıf edeyım.
Cevabınız için çok teşekkürler fakat elimde halihazırda format usb'si bulunmakta. Format için gerekli yedeklemeyi yapacak ne vaktim var ne de yerim var o yüzden format atmayı düşünmüyorum.Google windows 10 download yazıyorsunuz veya indir windows resmi sitesinden iso olarak indiriyorsunuz bitti mi bitmedi, google a rufus yazıyorsunuz indiriyorsunuz onunda son sürümünü ardından da rufus u çalıştırıp elinizde boş usb 8gb lık falan baglıyorsunuz pc nize rufus dan usb flash disk i seçip ardından indirdiğiniz iso dosyasını rufusdan usb ye tanıtarak çalıştır - devam - ileri biçimlendir diyerek iso dosyasını usb ye yazıyorsunuz... Ve kısa bir bekleyiş ardından eliniz de windows 10 usb ön yüklemesi olucak.... Bilgisayarınızı yeniden başlatarak bios ekranında klavyeniz den boot tuşuna basarak usb flash belleginizi boot olarak seçeyiyorsunuz uefi olmasına dikkat edin... Ve windows 10 kurulumunuzu yapabilirsiniz disk seç ekranında disklerinizi biçimlendirmeyi unutmayın.... İşin entarasan yanı şu ki 2004 sürüm çıkıcak bu aytüm bunları yeniden tekrar etmek zorunda kalabilirsiniz....