Windows 10 1909 Sürüm Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
tasınabılır surucune wın10 kendı sıtesınde bulunan update yazılımı ıso olarak ındırıp yapabılırsın krdesım . elımde sıte mevcut halledemezsen mesaj at tarıf edeyım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İsoyu usb ye atıp yüklemek işi çözüyor

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bilgisayarcı Halletti Benimkinide ...

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aga googleden win 10 download yaz bitti gitti uzatmaya gerek yok bence :)

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
manuel bir şekilde yükleme şansın var iso dosyası yapıp

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
dostum direk microsoft un sitesinden yüklüyorsun refus ile usb ye atıyorsun ama önceden bir kaç tane video izle biosta usb okutma ile ilgili

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Google windows 10 download yazıyorsunuz veya indir windows resmi sitesinden iso olarak indiriyorsunuz bitti mi bitmedi, google a rufus yazıyorsunuz indiriyorsunuz onunda son sürümünü ardından da rufus u çalıştırıp elinizde boş usb 8gb lık falan baglıyorsunuz pc nize rufus dan usb flash disk i seçip ardından indirdiğiniz iso dosyasını rufusdan usb ye tanıtarak çalıştır - devam - ileri biçimlendir diyerek iso dosyasını usb ye yazıyorsunuz... Ve kısa bir bekleyiş ardından eliniz de windows 10 usb ön yüklemesi olucak.... Bilgisayarınızı yeniden başlatarak bios ekranında klavyeniz den boot tuşuna basarak usb flash belleginizi boot olarak seçeyiyorsunuz uefi olmasına dikkat edin... Ve windows 10 kurulumunuzu yapabilirsiniz disk seç ekranında disklerinizi biçimlendirmeyi unutmayın.... İşin entarasan yanı şu ki 2004 sürüm çıkıcak bu ay :) tüm bunları yeniden tekrar etmek zorunda kalabilirsiniz....
Cevabınız için çok teşekkürler fakat elimde halihazırda format usb'si bulunmakta. Format için gerekli yedeklemeyi yapacak ne vaktim var ne de yerim var o yüzden format atmayı düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...