20 Haz 2016 #1 borancesu B Onaylı Üye Katılım 16 Haz 2016 Mesajlar 86 Tepki puanı 1 Ödüller 9 Yaş 31 10 HİZMET YILI Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum ve bir anlığına cmd ekranı gelip kayboluyor : Lütfen yardım edin nasıl gider bu cmd ? Virüs müdür yoksa ?
Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum ve bir anlığına cmd ekranı gelip kayboluyor : Lütfen yardım edin nasıl gider bu cmd ? Virüs müdür yoksa ?
20 Haz 2016 #2 LATTO L Üye Katılım 31 May 2016 Mesajlar 42 Tepki puanı 2 Ödüller 9 Yaş 23 10 HİZMET YILI Başlangıç onarmayı dene işe yarar. ayrıntıları için internette araştırman yeterli olacaktır
20 Haz 2016 Konuyu başlatan #3 borancesu B Onaylı Üye Katılım 16 Haz 2016 Mesajlar 86 Tepki puanı 1 Ödüller 9 Yaş 31 10 HİZMET YILI Sağol deniycem Başlangıç onarmayı denedim fakat sorun bulamadı.. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KONU GÜNCEL +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sağol deniycem Başlangıç onarmayı denedim fakat sorun bulamadı.. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KONU GÜNCEL +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
23 Haz 2016 #4 C-Mergen WuuT Seçkin Üye Katılım 2 Haz 2016 Mesajlar 361 Çözümler 1 Tepki puanı 63 Ödüller 10 10 HİZMET YILI borancesu' Alıntı: Sağol deniycem Başlangıç onarmayı denedim fakat sorun bulamadı.. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KONU GÜNCEL +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Genişletmek için tıklayın ... GÖREV YÖNETİCİSİ - BASLANGIC SEKMESİ. Ordan Bak bilgisayar açılınca hangi programlarda otomatik açılıyor diye yazar ordan lüzumsuz programları hemde CMD ekranı varsa onu. bilgisayarın açıldığında rahat açılır
borancesu' Alıntı: Sağol deniycem Başlangıç onarmayı denedim fakat sorun bulamadı.. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KONU GÜNCEL +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Genişletmek için tıklayın ... GÖREV YÖNETİCİSİ - BASLANGIC SEKMESİ. Ordan Bak bilgisayar açılınca hangi programlarda otomatik açılıyor diye yazar ordan lüzumsuz programları hemde CMD ekranı varsa onu. bilgisayarın açıldığında rahat açılır