acaba klavyende bir sorun olabilirmi? klavyeni baska bir cihaza takarak orda calistigini kontrol et benceArkadaşlar, windows 10'da çözemediğim bir problem var bir şey aratmak istediğim de klavye çalışmıyor yani arama butonuna bastığım da hiç bir şey aratamıyorum.
Youtube'dan araştırma yaptım ancak sorunu çözemedim. Sorun çoğu kişide var gibi, yardımcı olursanız sevinirim.
Başka bir klavye ile de denedim klavyem sorunsuz, Youtube'da detaylı araştırdım çözümlerini yine olmadı sanırım benim işletim sistemim de bir sorun var..acaba klavyende bir sorun olabilirmi? klavyeni baska bir cihaza takarak orda calistigini kontrol et bence
Teşekkür ederim, deneyeceğim.donasımsal veya windows sürümünde bir sıkıntı olmuş olabilir windows güncelleyin son sürüm
ctfmon devredışı kalmış.Arkadaşlar, windows 10'da çözemediğim bir problem var bir şey aratmak istediğim de klavye çalışmıyor yani arama butonuna bastığım da hiç bir şey aratamıyorum.
Youtube'dan araştırma yaptım ancak sorunu çözemedim. Sorun çoğu kişide var gibi, yardımcı olursanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim, çalıştı ancak bilgisayarı yeniden başlattığım da aynısını yapmak zorunda kalır mıyım?ctfmon devredışı kalmış.
Başlat-Çalıştır
Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Sag tıkla Yeni Dize Değeri ismini ctfmon.exe yazdıktan sonra değer verisini
C:\Windows\system32\ctfmon.exe olarak girin.
hayır hocam eğer startupa eklerseniz kalmaz. eklemeniz için yardımcı olabilirim.Çok teşekkür ederim, çalıştı ancak bilgisayarı yeniden başlattığım da aynısını yapmak zorunda kalır mıyım?
startup'a atmayı biliyorum shell:startup konumu olması gerekiyor sanırım doğru mu?hayır hocam eğer startupa eklerseniz kalmaz. eklemeniz için yardımcı olabilirim.
evet öylede olabilir şöyle de yapabilirsiniz :startup'a atmayı biliyorum shell:startup konumu olması gerekiyor sanırım doğru mu?
Çok teşekkürler...evet öylede olabilir şöyle de yapabilirsiniz :
Başlat menüsüne tıklayın ve Ayarlar'ı seçin.
Görev Yöneticisi" sekmesine gidin ve "Görevler" sekmesine tıklayın.
Başlangıç" sekmesine gidin ve "Yeni" düğmesine tıklayın.
Uygulama ekle" seçeneğine tıklayın ve "ctfmon.exe" dosyasını seçin.
Tamam" düğmesine tıklayarak işlemi tamamlayın.
Basitmiş çözümü ya bunun için format atmaya değmez.bana da olmuştu hiç uğraşmadım format attım
çözümü basit ama bi daha bu hata gelirse uğraşmiyim diye herhangi bi hata olsa direk format atıyorum uğraşmıyorum kısa sürüyor zatenBasitmiş çözümü ya bunun için format atmaya değmez.
Teşekkürler attımEğer yaşadığın sorunu çözüldüyse, Lütfen konunuz kilitlenmek için rapor butonu kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?