Windows 10 defender kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Selamlar, konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Daha önce kayıt defterinde HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender kısmına DisableAntiSpyware anahtarı oluşturup değer kısmına 1 yazdığımda devre dışı kalıyordu lakin şuanda aynı işlemi uygulayıp sistemi yeniden başlattığımda DisableAntiSpyware anahtarı yok oluyor ve defender çalışmaya devam ediyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Defender Control programı ile kapatabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aslında regeditten oluyor tekrar kendi bilgisayarımdan kontrol ettim. Sen güncellemeleri açık bırakmış olabilir misin yada reg leri onaran bir program kullanıyor musun ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arama yerine Windows defender yaz gelişmiş ayarlardan kapat dostum

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Programı komple kapatan appler var başkan, araştırabilirsin!

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum ben de hem defender hem de güvenlik duvarı için ayrı ayrı reg dosyaları var.
Bunları direk açarak otomatik olarak defenderin ve güvenlik duvarının kapanmasını sağlayabilirsin.
Aynı şekilde varsayılan ayarlara geri döndürmek içinde reg dosyaları mevcut. Mesaj at göndereyim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sayfada var olması gerekiyor bu konuşuldu diye hatırlıyorum

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sen reg ten silip kaydet desende kapattıktan sonra tekrar aktif ediyor bunu kapatmak için proglar var

RinshiS

R
EDS Windows 10 Tuner kullanın. Defender'ı, gerçek zamanlı korumasını, bildirim alanında çıkan ikonunu komple kapatabilirsiniz aynı şekilde gerektiğinde geri yazılım üzerinden aktif edebilirsiniz. Siz yazılımdan aktif etmediğiniz sürece tekrar kendi kendine açılmayacaktır.

Life goes on
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arama yerine Windows defender yaz gelişmiş ayarlardan kapat dostum aynen öyle dostum arkadaşındediği gibi

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Masaüstünüzün sağ altında windows defender simgesi var. Ona sağ tık ile Windows Defender Güvelik Panosunu Görüntüle'ye tıklayın. Oradan istediğiniz süresiz olarak kapatabilirsiniz.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
hizmetlerden devre dışı bırak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...