Çözüldü windows 10 format usb ye sürücü yükleme ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
sa arkadaşlar windows 10'u nun iso dosyasını rufus programı ile yazdırdım 8gb lık bir usb bellğe ben bunun içine sürücüleride kurmak istiyorum onu nasıl yapabilirim yapıyordum fakat unuttum
pc ye format attığım zaman internete bağlantı olmayacağı için güncelleme alamaz benim istediğim windows 10 u sıfırdan kurarken otamatikman sürücüleri ile beraber tam kurulum yapması bunu nasıl yapabilirim

Çözüm
Ntlite ile format isosuna sürücü eklemesi yapabilirsin gereksiz özellikleri çıkartabilirsin, portable yazılımlar ekleyip kurulum sonrası oto kurulmasını sağlayabilirsin.
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
windows 10 format usb sine sürücüleride atıp eksiksiz windows 10 kurulumu sağlamak

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ntlite ile format isosuna sürücü eklemesi yapabilirsin gereksiz özellikleri çıkartabilirsin, portable yazılımlar ekleyip kurulum sonrası oto kurulmasını sağlayabilirsin.

Çözüm
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bu programı bir deneyim bakalım

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Driver booster indir ama youtube den crackli olarak hepsini bi tuşla yükleyebiliyosun

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
mümkün kardeşim internette bunula ilgili şeyler bulabilirsin bazı sitelerde ayarlı olarak da indirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...