Windows 10 format

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bilgisayarım yavaşladığı için daha önce format atmıştım tekrar temizlemek ve hızlandırmak amaçlı ikinci defa format atsam bi zararı olur mu

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgisayarım yavaşladığı için daha önce format atmıştım tekrar temizlemek ve hızlandırmak amaçlı ikinci defa format atsam bi zararı olur mu
yok hiç zararı olmaz ben her ay 1 kere atıyorum format mesala dün attım :D (ciddiyim)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yes, nothing will be formatted, and yet this is a piece of iron, they are a living person.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I advise you to do with a thumb drive. Boot is fast

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Not in what sense, friend ?

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Format Konusunda Master Yapmış Biriyim.Su Ana Kadar Çok Sayıda Format Atmışımdır.Sorun Olmaz.Sana Tavsiyem Windows 10 Home Single Language At Format Crackle Etkinleştirirsin.Windows Güncellemelerinide Yap.DriverPack İlede Oto Güncelle Sistemini PC Sağlamsa Efsane Oluyor.Windows 10 Yapma Nedeni İste Sistemsel Bir Sorun Çıktığında PC Kendini Otomatik Onarıyor.Formatada Gerek Kalmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Format Konusunda Master Yapmış Biriyim.Su Ana Kadar Çok Sayıda Format Atmışımdır.Sorun Olmaz.Sana Tavsiyem Windows 10 Home Single Language At Format Crackle Etkinleştirirsin.Windows Güncellemelerinide Yap.DriverPack İlede Oto Güncelle Sistemini PC Sağlamsa Efsane Oluyor.Windows 10 Yapma Nedeni İste Sistemsel Bir Sorun Çıktığında PC Kendini Otomatik Onarıyor.Formatada Gerek Kalmaz.
Good post friend

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
formatın bir zararı olmaz, sadece dosyaların silinir

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Olmaz dostum tekrar at daha verimli çalışır

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hayır bir şey olmaz hatta daha iyi olabilir fakat hileleri memoryhackersdan indirmeni tavsiye ederim 2017 den beri kullanıyorum 1 kötü yanını görmedim. başka yerlerde genellikle kötü amaçlı dosyalar oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...