yok olmaz ama windows etkinleştir gelebilirBilgisayarım yavaşladığı için daha önce format atmıştım tekrar temizlemek ve hızlandırmak amaçlı ikinci defa format atsam bi zararı olur mu
yok hiç zararı olmaz ben her ay 1 kere atıyorum format mesala dün attımBilgisayarım yavaşladığı için daha önce format atmıştım tekrar temizlemek ve hızlandırmak amaçlı ikinci defa format atsam bi zararı olur mu
Belirgin bi fark varmı yani hızlandı mıyok hiç zararı olmaz ben her ay 1 kere atıyorum format mesala dün attım(ciddiyim)
Neden böyle birşey yapıyorsun ki o driverleri yüklemek falan uğraştırmıyormu hacıyok hiç zararı olmaz ben her ay 1 kere atıyorum format mesala dün attım(ciddiyim)
hilelerle iç içeğim usb var orada hazır var direk indiriyorum ordanNeden böyle birşey yapıyorsun ki o driverleri yüklemek falan uğraştırmıyormu hacı![]()
dostum format atmaktansa driverları felan güncelleBelirgin bi fark varmı yani hızlandı mı
Format Konusunda Master Yapmış Biriyim.Su Ana Kadar Çok Sayıda Format Atmışımdır.Sorun Olmaz.Sana Tavsiyem Windows 10 Home Single Language At Format Crackle Etkinleştirirsin.Windows Güncellemelerinide Yap.DriverPack İlede Oto Güncelle Sistemini PC Sağlamsa Efsane Oluyor.Windows 10 Yapma Nedeni İste Sistemsel Bir Sorun Çıktığında PC Kendini Otomatik Onarıyor.Formatada Gerek Kalmaz.Bilgisayarım yavaşladığı için daha önce format atmıştım tekrar temizlemek ve hızlandırmak amaçlı ikinci defa format atsam bi zararı olur mu
Good post friendFormat Konusunda Master Yapmış Biriyim.Su Ana Kadar Çok Sayıda Format Atmışımdır.Sorun Olmaz.Sana Tavsiyem Windows 10 Home Single Language At Format Crackle Etkinleştirirsin.Windows Güncellemelerinide Yap.DriverPack İlede Oto Güncelle Sistemini PC Sağlamsa Efsane Oluyor.Windows 10 Yapma Nedeni İste Sistemsel Bir Sorun Çıktığında PC Kendini Otomatik Onarıyor.Formatada Gerek Kalmaz.
You're welcome!
Thank you. But don't.Banned !!!!Good post friend