Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Microsoft'un kendi sitesinden paralı geçebilirsin, ben eskiden açıkcası ücretsiz bir şekilde geçmiştim. İl-legal mi Legal mi bilmiyorum bir sitede vardı key mey oradan geçmiştim, sende deneyebilirsin, çoğu sitede böyle bir şeyler var yani.
Geçen hafta windows 10 ile ilgili güncelleme sıkıntısı yaşadım neden olduğunu bilmiyorum fakat windows 10'un ayarlar kısmındaki sıfırlama seçeneği işlev dışıydı. Microsoftun sitesinden format attım flash bellek ile sıfırlayabildim destek kısmına mesaj attığım zaman windows 10 son güncellemesi ekran kartı driverı ile çakıştığını bazı kullanıcılarda sorun meydana geldiğini söylemişti PUBG oyununda bile crash hatası veriyordu. Flash bellek formatından sonra sorun ortadan kalktı demek istediğim windows 10 bazen sapıtabiliyor ama en güncel hali olarak windows 10 öneriyorum elinin altında 8 gb bir flash bellek bulundur derim format vs işler için çok yardımcı oluyor.