Windows 10 glitch screen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ekran açıldığı gibi pp de olduğu gibi glitch oluyo driver yükledim her şey güncel daha yeni format attm zaten her şey güncel bi yardm edin video bulamadm intte video çekebilirsem atarm

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-12-22-18-31.png
    Screenshot_2019-01-12-22-18-31.png
    317.8 KB · Görüntüleme: 48
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

Bu hatayı nasıl çözecek bı yardım edin

Driveverler güncel

Darbe almadı

Boş post atmayın

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Donanımsal hata bulunuyor, darbe alması gerekmez.
Sorun laptop içerisinden ekran kartından kaynaklanıyor, harici bir ekran kartı takarak deneme yap. Eğer olursa hariciyi içeri takabiliyorsan onunla devam edersin.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Donanımsal hata bulunuyor, darbe alması gerekmez.
Sorun laptop içerisinden ekran kartından kaynaklanıyor, harici bir ekran kartı takarak deneme yap. Eğer olursa hariciyi içeri takabiliyorsan onunla devam edersin.
Harici için ne gerekli biliyor musun sen ? Ve formattan sonra oldu bu hata.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI

Korsan formatın sonucu budur. Ne gerektiğini biliyorum vede bilmediklerin ilede çalıştım rahat ol, yorum yapmadan önce iki kez düşünüp yaz ben olanı ve yapman gerekeni söyledim sen bana saldırıyorsun. Farklı bir win yükleyip tekrar format at.
Bunun dışında evinde monitör varsa ona bağla yada dönüştürücüyle tvye bağlayıp öyle dene eğer sorun devam ediyor ise ekran kartından kaynaklanıyor, eğer farklı monitörde sorun yok ise laptop ekranından kaynaklanıyor.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Korsan formatın sonucu budur. Ne gerektiğini biliyorum vede bilmediklerin ilede çalıştım rahat ol, yorum yapmadan önce iki kez düşünüp yaz ben olanı ve yapman gerekeni söyledim sen bana saldırıyorsun. Farklı bir win yükleyip tekrar format at.
Bunun dışında evinde monitör varsa ona bağla yada dönüştürücüyle tvye bağlayıp öyle dene eğer sorun devam ediyor ise ekran kartından kaynaklanıyor, eğer farklı monitörde sorun yok ise laptop ekranından kaynaklanıyor.
Orijinal kendi sitesinden ISO indirdim ve lisans key girdim.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Format atarken bi sıkıntı oldu mu? Kapanma gibisinden. Eğer olmadıysa donanım ile ilgilidir. Laptop'un harici ekran kartı varsa bir baktır derim. Gömülü ise yazılımsaldır.

Edit : Bence harici ekran kartında sıkıntı varsa al eline tornavida aç içini düzgün bir yerleştir kartı kapat sorun kalmaz gibi geliyor bana :thinkie:

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Orijinal kendi sitesinden ISO indirdim ve lisans key girdim.

Bak ablacım bana birdaha düşmanca tavır yapacaksan cevap vermeyeceğim. Sorun donanımsal, yazılım korsan olsada orjinal olsada senin ekranını bozmaz. Anlatmak istediğim korsanın sonucunda ekranın hiç açılmazdıki öyle birşey yapmalarıda pek mümkün değil çünkü kullandığın tarayıcıda bunlar bu devirde pek barınmıyorlar. Orjinali indirip keyini girmen tamamen avantajına çevirsede donanımsal hatala Microsoft bakmıyor ne yazıkki. Ya ekranını yada ekran kartını değiştiriceksin öncelikle sorunun neyden kaynaklandığını öğren.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
@'Kitty 1.düşmanca davranmasını.
2.Eğer sorun ekran kartından olsaydı Windows açılırken de öyle olurdu.
Post automatically merged:

Format atarken bi sıkıntı oldu mu? Kapanma gibisinden. Eğer olmadıysa donanım ile ilgilidir. Laptop'un harici ekran kartı varsa bir baktır derim. Gömülü ise yazılımsaldır.

Edit : Bence harici ekran kartında sıkıntı varsa al eline tornavida aç içini düzgün bir yerleştir kartı kapat sorun kalmaz gibi geliyor bana :thinkie:
Format atarken bir sorun olmadı harici ekran kartım olsa bile aparat olmadan kullanamam.
Post automatically merged:

Şuanlık glitch yok win10pro format attım tekrardan. Şuanlık bir problem yok eğer olursa baştan konu açacak @Anaxinomus konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...