♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ekran açıldığı gibi pp de olduğu gibi glitch oluyo driver yükledim her şey güncel daha yeni format attm zaten her şey güncel bi yardm edin video bulamadm intte video çekebilirsem atarm
boş yapıyorsn kardeşim sek burdan post kasmaya çalısıyosn bari adam gibi kas.demekki senin o yüzden tüm fotoğrafların glitchli xd yanlış anlama xd
hayır hiç bir darbe almadı formattan sonra olduEkran önceden bir darbe, veya hasar aldımı?
hiç bir darbe almadı ve formattan sonra oldu çatlak olamaz.Ekran çatlak falan olabilir bilgisayarcıya götür bence
bence monitorde sorun varekran böyle oluyo
Post automatically merged:
hiç bir darbe almadı ve formattan sonra oldu çatlak olamaz.
Harici için ne gerekli biliyor musun sen ? Ve formattan sonra oldu bu hata.Donanımsal hata bulunuyor, darbe alması gerekmez.
Sorun laptop içerisinden ekran kartından kaynaklanıyor, harici bir ekran kartı takarak deneme yap. Eğer olursa hariciyi içeri takabiliyorsan onunla devam edersin.
Harici için ne gerekli biliyor musun sen ? Ve formattan sonra oldu bu hata.
Genellikle bu sorun Ekrandan kaynaklı oluyordu diye hatırlıyorum.
Orijinal kendi sitesinden ISO indirdim ve lisans key girdim.Korsan formatın sonucu budur. Ne gerektiğini biliyorum vede bilmediklerin ilede çalıştım rahat ol, yorum yapmadan önce iki kez düşünüp yaz ben olanı ve yapman gerekeni söyledim sen bana saldırıyorsun. Farklı bir win yükleyip tekrar format at.
Bunun dışında evinde monitör varsa ona bağla yada dönüştürücüyle tvye bağlayıp öyle dene eğer sorun devam ediyor ise ekran kartından kaynaklanıyor, eğer farklı monitörde sorun yok ise laptop ekranından kaynaklanıyor.
Zaten monitörü değiştirecez aparat almam lazım daha almadım.Sorun ya ekran kartında yada laptop monitöründen kaynaklanıyor, ikisinden birisinin değişimine ihtiyacı var.
Aparat olmadan bağlayan hdml kablosu yok.monitore yada tv ye bağlayıp denermısın rica etsem?
Format atarken bi sıkıntı oldu mu? Kapanma gibisinden. Eğer olmadıysa donanım ile ilgilidir. Laptop'un harici ekran kartı varsa bir baktır derim. Gömülü ise yazılımsaldır.Harici için ne gerekli biliyor musun sen ? Ve formattan sonra oldu bu hata.
Orijinal kendi sitesinden ISO indirdim ve lisans key girdim.
Format atarken bir sorun olmadı harici ekran kartım olsa bile aparat olmadan kullanamam.Format atarken bi sıkıntı oldu mu? Kapanma gibisinden. Eğer olmadıysa donanım ile ilgilidir. Laptop'un harici ekran kartı varsa bir baktır derim. Gömülü ise yazılımsaldır.
Edit : Bence harici ekran kartında sıkıntı varsa al eline tornavida aç içini düzgün bir yerleştir kartı kapat sorun kalmaz gibi geliyor bana![]()