- Konuyu başlatan
TeşekkürlerDostum kolay gelsin onerebilceklerimi soyledim.ins cozersin
TeşekkürlerDostum kolay gelsin onerebilceklerimi soyledim.ins cozersin
Kardo format atman gerekebilir yada bir pc den anlayan birinw götürüp baktırman gerekir aynı hat bende vardı pc den anlayan bi abi vardı ona götürdüm halletti saolsun şimdi sıkıntısız oynuyorumWindows 10 da güncelleştirmeleri denetliyorum fakat güncelleştirme bulmuyor. (0x80080005) bu hata kodunu veriyor internette araştırma yaptım çözümleri uyguladım fakat bir işe yaramadı tavsiyesi olan var mı ?
Hayatım boyunca hiç bir tamircide orjinal windows görmedim basıp ***** geçer uğraşmazlar. Götürmeden kendim hallederim teşekkürlerbence bilgisayara tamamen reset at ve orjinal yazılım at mesela bilgisayar tamircilerine verebilirsin reset attırmak için orjinal tabiiki ve dosyalarını yedeklemeyi unutma ya da bilgisayarını reset atan kişiye söyle o senin için dosyalarını yedekler
Sistemim sorun yaşatmaz yine de teşekkürlerbenim düşüncem güncellemesenn daha iyi olur cunki agırlaşıyor sistemm sonradan
Formatlıycam artık gözden çıkarttım sistem dosyalarını silmişim.Kardo format atman gerekebilir yada bir pc den anlayan birinw götürüp baktırman gerekir aynı hat bende vardı pc den anlayan bi abi vardı ona götürdüm halletti saolsun şimdi sıkıntısız oynuyorum
En iyisi olur kanka sıfırdan hepsini kurarsın biraz zaman alır ama halledilşcek birşey takma kafana elşne koluna kuvvet kardeşim benimHayatım boyunca hiç bir tamircide orjinal windows görmedim basıp ***** geçer uğraşmazlar. Götürmeden kendim hallederim teşekkürler
Post automatically merged:
Sistemim sorun yaşatmaz yine de teşekkürler
Post automatically merged:
Formatlıycam artık gözden çıkarttım sistem dosyalarını silmişim.
Sıfırladım kurmaya başladım her şeyi 3 gün kadar sürecek galibaEn iyisi olur kanka sıfırdan hepsini kurarsın biraz zaman alır ama halledilşcek birşey takma kafana elşne koluna kuvvet kardeşim benim
Yapıcak birşey yok kanka sıkıntı çıkartıyorsa onu dğzeltmek için ugraşmamız gerekecekSıfırladım kurmaya başladım her şeyi 3 gün kadar sürecek galiba![]()
Maalesef işe yarayan bir seçenek değil 3-4 gündür uğraşıyorum bu sorunlaBence bilgisayarınızı yeniden başlatmanız ve tekrar denemeniz gerekiyor
Maalesef internette bulunan çözümler işime yaramadı keylogger bulaşmıştı onu temizlerken hizmetlerden bi kaç sistem dosyasını sildim muhtemelen. Youtube de vs çözümleri denerken bi noktada hata veriyordu dosya bulunamadı diye sorunumun sebebi bu fakat sildiğim için sistem geri yükleme vs de yapılmıyor bir çok sistem olayını iptal etmişim silince.Korsan yazilimda boyle hatalar mevcut youtube cozumleri mevcut
Dosyaları bozmuşum formatladım hallettim sorunubozuk dosyalara veya bozuk bir sürücüye sahip olabilir