Seçkin Üye
şimdi şuan w8 deyim çok sürüm denedim fakat w10 da en iyi hangi işletim sisteminden performans alırım onu söyleyebilir misiniz ve bazı sürümlerde wsreborn kullanamadım onunda uyumlu olması gerek bugün format atıp dediğinizi deneyeceğim cevap verdiğiniz zaman.windows 11 sistem gereksinimleri yüksek geçmeni önermiyorum. windows 10daki yönetici başlatırken çıkan uyarı penceresini denetim masası>kullanıcı hesapları>kullanıcı hesapalrı>kullanıcı hesap denetimi ayarlarını değiştir kısmından en aşağıya çekersen o uyarıyı vermeyecektir
bildiğim kadarıyla wsreborn son windows sürümü dahil destekliyordu yanlış bilgi olmasın ama ben sürüm düşürmeden 22h2de oynuyordum 1-2 ay önce ama en stabil windows sürümü dersek 1909 önerebilirim forumda konusu vardı 1909iso indirip rufus ile yazabilirsinşimdi şuan w8 deyim çok sürüm denedim fakat w10 da en iyi hangi işletim sisteminden performans alırım onu söyleyebilir misiniz ve bazı sürümlerde wsreborn kullanamadım onunda uyumlu olması gerek bugün format atıp dediğinizi deneyeceğim cevap verdiğiniz zaman.
Windows 10 zaten bir işletim sistemşimdi şuan w8 deyim çok sürüm denedim fakat w10 da en iyi hangi işletim sisteminden performans alırım onu söyleyebilir misiniz ve bazı sürümlerde wsreborn kullanamadım onunda uyumlu olması gerek bugün format atıp dediğinizi deneyeceğim cevap verdiğiniz zaman.
fps im sıkıntı değil alıştım.günlük yaşantı vs. de önemli clientde kasıyor win7 de sc çalışmıyor diye biliyorumWindows 10 zaten bir işletim sistem? Notebook kullanıyosun galiba, Windows 10'u dahi kaldırmazken; Windows 11 kaldırır mı sence? Ve sistem gereksinimlerin çok düşük. LoL'de 60 fps alsan bile script ile 30 fps'e düşersin. Normal olarak kullanmak için Win7 uygun.
windows 11 e bir bakmak istiyorum zaten vaktim bol eğer kötü sonuç alırsam tekrardan windows 10 geçip dediğinizi yapıcağım.Bu durumu şöyle açıklayayım.. Wİndows 10 'da görev yöneticinizi açık tutup alta atın... Bunu yapmazsanız sistem kesintisi başlığı altında bir görev açıyor ve bu işlemcinizi 90+% gibi bir oranda çalıştırıyor.. üstüne client açarsanız haliyle darboğaz oluyor. Bende de var bu durum.. Sadece Windows 10'da yaşıyorum.. diğer işletim sistemleri ile denedim yapmıyor.. Bu nedenle görev yöneticimi açıp alta atıyorum..
Bi deneyin bakalım @ananxanan18
merhabalar öncelikle driver kurarken driver booster kullanıyorum şuan başka bir konudan bulduğum fps windows 10 una formatladım ve bir kaç sorun daha yaşıyorum nvidia denetim masam yok hizmetlerde gözükmüyor windows update yapamıyorum gibi stabil ram kullanımı falan güzel durumda bu sorunları halletmem gerekiyor ve driver konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum hepsini halletmeme yardımcı olabilir misiniz bilginiz var ise aşşağıya sorunu bırakıyorumŞimdi dostum geçiş yaparken bana göre driver sorunu yaşamışsın normalde sistemin windows 10'u gayet stabil bir şekilde kullanabilir düzeyde yükseltmeyi windowsun kendi aracından mı yaptın yoksa farklı bir yerden iso indirip formatı kendin mi attın onu da bilmem gerekiyor. Bir de driverları kendi elinle mi güncelledin yoksa bir program mı kullandın bunu da bilmem gerekiyor çünkü bazı önemli driverları kendi sitesinden indirip elle manual olarak güncellemen gerekiyor. Son soruna gelecek olursak da windows 11 sana ciddi bir performans kaybı yaşatacaktır bu sistemle geçme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?