yazılımsal olarak bir problem yaşadığını düşünüyorum temiz bir kurulum yaptın mı ? sürücülerini elinle yükledin mi ? en önemlisi sürücülerin windows 10 destekliyor mu ?
bir çok windows sürünümü deneyen biri olarak windows 8 en iyisi dostum 10 da kasma oluyuyor 7 de eskidi 8e geçmelisin bence
yani klasik bir kullanıcıysan win7i ntlite ile kırpıp bilgisayarını en verimli şekilde kullanabilirsin
yeniden yükleme
Sürücülerimin Hepsini Elle Sağlam Bir Şekilde Kurdum
Sistem Özelliklerim Wİn 10 Destekliyor Ama Sorunu Algılayamadım.
Post automatically merged:
Win10 Dan Tekrar Win8 Veya Win7 Ye Çekersem Bir Sorun Yaşarmıyım Sistemde Sonuçta Eskide Kaldı İşletim Sistemleri ?
Post automatically merged:
win7i ntlite ile nasıl kırpabilirim birde win7 eskide kalmadımı sorun çıkarırmı hocam .
eksi artı bu tartışılır ben windows 8 i windows 10 a yukselttim diyorsun hocam ben onu tavsiye etmiyorum en iyisi temiz kurulum bilmiyorum belkide öyle yapmıssın ama tavsiyem bu şekilde ve ayrıca windows 10 da oyun modu var bu cok yararlı 10-15 tl ye lisans bulabilirsin ***** yapıp güncellemeleri de kapatmazsın diyecek cok şey var bu konu hakkında önerilerim bunlar
hiç bir sıkıntı yaşamazsın dostum çok geçiş yaptım
@VavienS 2 yıldır win7i güncellemesiz antivirüssüz kullanıyorum sadece oyun ve dizi izlemek için kullanıyorum bilgisayarı ve hiçbir sorun yaşamadım nasıl bir kullanıcı olduğunu bilmediğim için kesin bir şey söyleyemeyeceğim :')
eğer yayın için kullanıyorsan win7 pek işlevsel değil yayıncılık için malesefHocam Sistemi Sadece Oyun Ve Yayın Açmak İçin Kullanıyorum Sadece Sistemimde Oyunlar Ve Streamlabs Yüklü Başka Birşey İçin Kullanmıyorum Ama Anlayamadım FPS Düşüşlerini Her Oyunda Belli Ediyor Kendini Yayın Açamaz Oldum Artık.
anlık droplar haricinded güzel işletim sistemi güncel tüm uygulamalar çalışıyor bu bi avantaj
eğer yayın için kullanıyorsan win7 pek işlevsel değil yayıncılık için malesefHocam Sistemi Sadece Oyun Ve Yayın Açmak İçin Kullanıyorum Sadece Sistemimde Oyunlar Ve Streamlabs Yüklü Başka Birşey İçin Kullanmıyorum Ama Anlayamadım FPS Düşüşlerini Her Oyunda Belli Ediyor Kendini Yayın Açamaz Oldum Artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?