görüntü ayarlarındanArkadaşlar selam, ben yeni Windows 10'a geçtim. Yeni değil de yaklaşık 2 3 hafta oldu, beyaz tema gözümü yoruyor. Bazılarında koyu tema görüyorum, nereden açılıyor? Bilgisi olan arkadaş yazabilir mi? Teşekkürler.
bu bilgiyi öğrendikten sonra hayatım değiştiGörüntü ayarları kısmından yapabiliyorsun diye hatırlıyorum.
microsoft storeye translaucenTB yaz onu indir yapArkadaşlar selam, ben yeni Windows 10'a geçtim. Yeni değil de yaklaşık 2 3 hafta oldu, beyaz tema gözümü yoruyor. Bazılarında koyu tema görüyorum, nereden açılıyor? Bilgisi olan arkadaş yazabilir mi? Teşekkürler.
kişileştirme kısmından masa üstü sağ tık kişileştirArkadaşlar selam, ben yeni Windows 10'a geçtim. Yeni değil de yaklaşık 2 3 hafta oldu, beyaz tema gözümü yoruyor. Bazılarında koyu tema görüyorum, nereden açılıyor? Bilgisi olan arkadaş yazabilir mi? Teşekkürler.
Görüntü ayarları kısmından yapabiliyorsunArkadaşlar selam, ben yeni Windows 10'a geçtim. Yeni değil de yaklaşık 2 3 hafta oldu, beyaz tema gözümü yoruyor. Bazılarında koyu tema görüyorum, nereden açılıyor? Bilgisi olan arkadaş yazabilir mi? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?