Çözüldü Windows 10 kurulumu hakkında sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windows 10 kurulumu yapacağım bir kaç video izledim ama minumum 8gb USB gerekmektedir şeklinde uyarılar yapılmakta. Elimdeki USB 7,43gb arada çok bir fark yok ama sorun yaratırmı bu bana?

Çözüm
elindeki usb 8gb. boot diski oluşturduğunda yaklaşık 4.70 gb bi alan kaplıyor sorun olmaz microsoftun kendi sitesinden orjinal iso indirip kurulum yapabilirsin.
ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
elindeki usb 8gb. boot diski oluşturduğunda yaklaşık 4.70 gb bi alan kaplıyor sorun olmaz microsoftun kendi sitesinden orjinal iso indirip kurulum yapabilirsin.

Çözüm
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
dostum sorun çıkmayacağına inanabilirsin başka kaynaklardanda araştırdıgında sorun cıkmadıgını ve çıkmayacagına dair bilgiler bulabilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hiçbir şekilde sorun çıkarmaz 4gb gibi bir yer kaplar win 10 iso dosyadı dostum yanlız flash belleği rufus programı ile yazacağın için rufus programı flash belleği uefi formatında iso cd si gibi tek bütün olarak kayıtlama işlemi yapar.
Win 10 iso dosyasını yazdırdıktan sonra flash belleğin içine başka bir dosya yüklemeye kalkma bunlar dışında hiç bir şekilde alan konusunda sıkıntı olmaz dostum.

İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...