Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilginiz yoksa lütfen yazmayın ben win 10 mu win 7 mi diye sormadım windows 10 sdk (geliştiriciler için olan birşe) sdk yı kurarsam artış olurmu diye sordum
SDK, Enterprise , Media vs vs gibi sürümler oyunlar için değil kendinizinde
Örneğin sdk geliştiricileri için ekstra araçlar barındıran bir sürüm yani fps artışınız olmayacak hatat bir ihtimal daha fazla arkaplan işlemine sahip olacağınız için düşüş olacaktır
Windows 8.1 Home ile temiz kurulum yapın daha hafif bir işletim sistemi istiyorsanız
Edit : İlla Windows 10 istiyorsanız Windows 10 LTSC'ye bakın derim daha kararlı ve mağaza vs gibi şeyleri barındırmayan bir sürüm performans artışı elde edersiniz
Bildiğim kadarı ile oyun kısmına bir etki etmiyor.
"Yazılım geliştirme kitleri, uygulamanıza işlevsellik eklemenize yardımcı olur. SDK’lar, uygulamanızın oldukça standart bileşenlerini daha hızlı ve daha kolay oluşturmanızı sağlar. Bir konum özelliği veya veri depolama için tekerleği yeniden icat etmeniz gerekmez. SDK’lar, geliştiricilerin her kod satırını sıfırdan yazmadan uygulamalar oluşturmasına olanak tanır.
Evet, teknik olarak bir geliştirici SDK’ları birlikte bırakmaya karar verebilir, ancak bu çok sıkıcı ve zaman alan bir kodlama süreci anlamına gelir. Bir dakikalığına Ikea’ya geri dönelim. SDK kullanmadan bir uygulama için kod yazmak, kitaplık oluşturmak için kendi ağaçlarınızı kesmek, artı aradaki her adımı kullanmak gibi olur.
Genellikle, yazılım geliştirme kitleri, oturum açma, konum servisleri, mobil ödemeler ve daha fazlası gibi basit işlevler için kullanılır. Ancak sanal ve artırılmış gerçeklik gibi, daha karmaşık uygulama özellikleri için de bazı şeyler var."