Sorunu forumlarda aradın mı hocamWindows 10 uma hile indirdim pbg mobilede ve herşeyimi sildi defenderim yok windows update çalışmıyor 5 6 kere format atmama halen windows defender update yerine gelmiyor valorant VB. Oyunları Oynuyamıyorum Nasıl Düzelticeğim Bilen Varmı
Şunu Yapcam Windows 8.1 e düşürcem bir sitede Windows 10 pro satan site vardı 20 TL'ye ondan alcamBende W8 E Geçmiştim Format İle Çeşitli Sorunlar Yaşadım Ve 10 a Geçtim İnternet Üzerinden Atarsan Sistem Gereksinimide İstemiyor Bi Dene Ve ya Sürümünü Değiştr 7 isen 8 Felan Dene İşte Bişeyler da![]()
ozelden yaz vıdeosu var burdan paylasmam dogrumu bılmıyorum defenderı manuel olarak aktıf edebılıyorsnWindows 10 uma hile indirdim pbg mobilede ve herşeyimi sildi defenderim yok windows update çalışmıyor 5 6 kere format atmama halen windows defender update yerine gelmiyor valorant VB. Oyunları Oynuyamıyorum Nasıl Düzelticeğim Bilen Varmı
kankam öncelikle geçmiş olsun en yetkili birine giderek bu konuyu anlat çok fazla format gerek bios gerek dll lerin eksikliğine meydana getirir yani format atma en yakın bilgisayarcıya götürmeni tavsiyederimWindows 10 uma hile indirdim pbg mobilede ve herşeyimi sildi defenderim yok windows update çalışmıyor 5 6 kere format atmama halen windows defender update yerine gelmiyor valorant VB. Oyunları Oynuyamıyorum Nasıl Düzelticeğim Bilen Varmı