Windows 10 uma virüs geldi ve herşeyimi sildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bir trojan virüs programıyla güvenli mod da taratıp bir dene olmadı yeni bir hardisk satın alacaksın

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
youtubeda videoları var bir tarihi seçiyosun o tarihte bilgisayarinda ne varsa geri yüklüyor bilgisayarciya gerek yok

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
S
Windows 10 uma hile indirdim pbg mobilede ve herşeyimi sildi defenderim yok windows update çalışmıyor 5 6 kere format atmama halen windows defender update yerine gelmiyor valorant VB. Oyunları Oynuyamıyorum Nasıl Düzelticeğim Bilen Varmı
Sorunu forumlarda aradın mı hocam

¿
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Son zamanlarda bir şey indirdiysen birisi keylogger , trojen vb kötü amaçlı yazılım atmış olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yeni işletim sistemine geç olmazsa bilen birinden yardım al ve bilgisayarına virüs koruma yükle windows defender o kadar iyi bir program değil

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende W8 E Geçmiştim Format İle Çeşitli Sorunlar Yaşadım Ve 10 a Geçtim İnternet Üzerinden Atarsan Sistem Gereksinimide İstemiyor Bi Dene Ve ya Sürümünü Değiştr 7 isen 8 Felan Dene İşte Bişeyler da :)
Şunu Yapcam Windows 8.1 e düşürcem bir sitede Windows 10 pro satan site vardı 20 TL'ye ondan alcam

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Windows 10 uma hile indirdim pbg mobilede ve herşeyimi sildi defenderim yok windows update çalışmıyor 5 6 kere format atmama halen windows defender update yerine gelmiyor valorant VB. Oyunları Oynuyamıyorum Nasıl Düzelticeğim Bilen Varmı
ozelden yaz vıdeosu var burdan paylasmam dogrumu bılmıyorum defenderı manuel olarak aktıf edebılıyorsn

Üye
9 HİZMET YILI
Bi virus taraması yapıp fırmat olmazsa surum dusurursen olabılır

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kankam öncelikle geçmiş olsun en yetkili birine giderek bu konuyu anlat çok fazla format gerek bios gerek dll lerin eksikliğine meydana getirir yani format atma en yakın bilgisayarcıya götürmeni tavsiyederim

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bios güncelle kardeş, sonra defender aç kapa

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ne kadar boş yorum yapıyorsunuz format at bıtdı işlemci anakartla ne alakası var olayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...