Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Bazı yerler dolandırıcı dır en iyisi önce youtube den bak ve win 8.1 olsun 8 olsun windows 10 dan daha fazla enerji harcıyor
etkinleştirme konusunda da yardımcı oluruz.Teşekkür ederim deneyeceğim.![]()
Evet ücretsiz.Herhangi bir ücret ödememe gerek yok yani değil mi ?
Para vermen zorunlu para vermezsen bilgisayarında bitcoin mining yaparlar.Kanka sadece key alacağım yani yükseltme için gerekli olan şifreyi satın alıcam. Windows 10 yükseltme kiti var zaten windowsun kendi sitesinde ordan indirip kurucam.
Post automatically merged:
Peki driverlar otomatik olarak yükleniyor mu böyle yapınca uğraşmak istemiyorum bir daha.
Cidden bildiğinden mi bunu diyorsun yoksa sırf yorum için mi kardeşim ?Para vermen zorunlu para vermezsen bilgisayarında bitcoin mining yaparlar.
Arkadaşlar merbahalar. Windows 8.1 kullanıyorum şuan. Windows 10'a yükseltmeyi düşünüyorum ama internette satılan keylerle yapıcam bunu. Bir sıkıntısı olur mu acaba?
Sağol bildilendirme için. Ama arkadaşlar key almanın da gereksiz olduğunu söylüyor. Direkt Windows 10 kurulumu yapmamı tavsiye ediyorlar. Ondan sonra nasıl keyi halledicem orasını pek anlamadım. İnternette bitane site gördüm gerçi tüm windows ürünlerini crackliyormuş ama bilemedim.hocam webtekno almıştı bir videosunda ve sıkıntı çıkmamıştı bence güvenle alabilirsin veriyorlar direk.
29₺ Win 10 Pro aldım 4 aydır bütün güncellemeleri ile kullanıyorum.İnternetteki keylerin çoğu bir işe yaramıyor.Bence internetteki keylerle yapma.