Windows 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Selamun aleyküm win 10 a geçmek istiyorum şu an 8.1 pro sürümünü kullanıyorum yardımcı olabilecek var mı ? dosyalarım zarar görmeden veya silinmeden ücretsiz olarak nasıl indirebilirim ? ve yükleme esnasında karşılaşabileceğim hatalar nelerdir ? Teşekkürler şimdiden.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Selamun aleyküm win 10 a geçmek istiyorum şu an 8.1 pro sürümünü kullanıyorum yardımcı olabilecek var mı ? dosyalarım zarar görmeden veya silinmeden ücretsiz olarak nasıl indirebilirim ? ve yükleme esnasında karşılaşabileceğim hatalar nelerdir ? Teşekkürler şimdiden.
ilk olarak rufus indir ama 8 gb içi boş bir falşh lazım sonra windows 10 iso indirip masaustune at rufustan iso yu seç olmazsa bana ulas

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adlı video var youtubeda yoıtıbe kanal adıda technopat

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeş şurdan yükseltme aracını indirebilirsin:

ama sana önerim temiz bir format atıp windows 10 a geçmen hem daha hızlı olur pc

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Technopat Kanalında Bakarbilrsiniz Orada Win 10 videoları var

Üye
5 HİZMET YILI
bende daha önce bir kere yapmıştım sana söyleyeyim oyun oynarken birdne bilgisayar kapandı ve ekranda windows 10 olma yazısı geldi heyecanlandık bedavaya win 10 sahibi olduk :D normalde paralıydı çünkü neyse eve geldik işlemi devam ettirdik olduuuu ama dosyalar silindi ve bilgisayar a res çektiğimizde win 7 olmuştu tekrar nasıl oldu bende bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Microsoft kendi sitesinde nasıl yapılacağından bahsetmiş zaten indirip bakabilirsin
1594395867583.png

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum yükseltme yapmak istiyorsan microsoftun kendi sitesinddn indir indirdikten sonra bu pc yi yükselt demen yeterli fakat 0 dan format atmak daha mantıklı çünkü yükseltme de pc çok yavaşlıyor performans alamazsın

Format atacaksan win 10 pro olarak internetten en güncel 2020 1909 yada 2004 versiyonunu kur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...