hocam windows 10 yükleme ekranında sana soruyor zaten ürün anahtarın varmı diye yok diyip devam edebilirsinŞuan windows 8.1 kullanıyorum fakat hileler için uygun olmadığından windows 10a geçme kararı aldım. Şuan windows 8.1 etkin değil sol altta yazı var benim windowsu etkinleştir diye buna rağmen yapabilir miyim windows 10?
yea i agree with youBest os for gamers
windows 8.1 ofis bilgisayarları için uygun bir işletme sistemidir. Windows 10 geçmekte doğru bir karar almışsınız. Evet rahatlıkla yapabilirsiniz.Şuan windows 8.1 kullanıyorum fakat hileler için uygun olmadığından windows 10a geçme kararı aldım. Şuan windows 8.1 etkin değil sol altta yazı var benim windowsu etkinleştir diye buna rağmen yapabilir miyim windows 10?
windows 10 gecebilirsinŞuan windows 8.1 kullanıyorum fakat hileler için uygun olmadığından windows 10a geçme kararı aldım. Şuan windows 8.1 etkin değil sol altta yazı var benim windowsu etkinleştir diye buna rağmen yapabilir miyim windows 10?
windows 10 güzel bence sıkıntı çıkarmazŞuan windows 8.1 kullanıyorum fakat hileler için uygun olmadığından windows 10a geçme kararı aldım. Şuan windows 8.1 etkin değil sol altta yazı var benim windowsu etkinleştir diye buna rağmen yapabilir miyim windows 10?
hocam ben kurarken product key istedi yok diyip geçme seçeneğim olmadı bu yüzden bu konuyu açtım bazılarında istemiyorken bende ürün anahtarı istedi nasıl çözerim sizcehocam windows 10 yükleme ekranında sana soruyor zaten ürün anahtarın varmı diye yok diyip devam edebilirsin