render oyun amaçlı kullanıyorsan windows 10 kal daha stabil daha iyi performans alırsın ama sadece webte takılıyorsan (ders, film vs.) için kullanıyorsan win11 kullanmanda bir sakıncası yokbende windows 10 pro var sizce 11 e güncellemeli miyim
Windows 10 updates will be supported until 2025 You can stay on Windows 10 until support endsIthink window 10 is best for hack usage
bu zaten 22h2 güncellemesi 23h2 gelmiyecekbence bun gülcellemeyi yapmanıza hiç gerek yok beyler 22h2 de kalın şimdilik.
windows 10 kullanıcısıyım ilk çıktığında 11 kullandım ve kötü performans aldıgım(batarya, fps vs) için 10 a geri dönmüştüm sizce 11 bu sorunları giderdi mi?render oyun amaçlı kullanıyorsan windows 10 kal daha stabil daha iyi performans alırsın ama sadece webte takılıyorsan (ders, film vs.) için kullanıyorsan win11 kullanmanda bir sakıncası yok
performans olarak windows 10 da kal!windows 10 kullanıcısıyım ilk çıktığında 11 kullandım ve kötü performans aldıgım(batarya, fps vs) için 10 a geri dönmüştüm sizce 11 bu sorunları giderdi mi?
bu tür custom isolar güvenilir olmayabilir sonuçta bilmediğin şeyler yapmış olma ihtimali var sen orijinal iso indir aynı şeyleri kendin yap daha iyi olurWindows 10 ghost spectre tek geçerim efsane performansı var.
yazılım için eğer sistemin iyi ise geçiş yap eğer değil orta seviye yada daha aşağısı ise yok önermemyazılım için iyi mi
tpm ile valonun ne alakası var anlamadımtavsiye etmiyorum sebebi valorant tpm
valorant zorla açtırıyor ve açıkken ban yersen hwid kalkmıyor dahatpm ile valonun ne alakası var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?