Onaylı Üye
kanka geçme hiç kullanışlı değil.
geçme valo oynuyosan açmıyo hata veriyo bide performans ve işletim olarak en iyisi win 10 şuanlık güncelleme geldikçe değişir win 10 dan iyi olabilir belki ama şuan geçme forumdaki hileleri destekler ama bazı hilelerde hata verebiliyo yani win 10 bu konu için en iyisiMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
Ekli dosyayı görüntüle 86649
bence geçilmeliMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
Merhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...