şuan degilMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
Ekli dosyayı görüntüle 86649
geçme kanka valorant falan gibi oyunlarda sıkıntı yasıyorsun düzeltebilirsin ama ugrastırıcı bide win 10 daha performanslı suan oyuzden benim tercihim win 10Merhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
pc in iyisi ve ram sıkıntın yoksa bence geçebilirsin ama ram sıkıntın varsa tavsiye etmiyorum çok ram yiyo çünküMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
windows 11 genel olarak öneririm ama hile uyumluluk konusunda sıkıntı çıkabilirMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
Hiç önermem çok kötü oyuncular açısındanMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
Geçmemeni öneririm çünkü bilgisayarı kastırıyor ve çoğu oyunu açmıyorMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...