Windows 11 Güncellemesi Sorunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben kullanıyorum fazlada bir sorun olmuyor hatta hiç olmuyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Windows 11 için yayınlanan son güncelleme ile ilgili yaşanan sorunlar birçok kullanıcı için oldukça rahatsız edici olabilir özellikle bilgisayar performansı ve hızı konularında sorun yaşayan kullanıcıların sayısı oldukça fazla bu sorunlar kullanıcıların işlerini aksatabilir veya oyun oynama deneyimlerini olumsuz etkileyebilir

Ancak bu tür sorunların teknolojik gelişmelerin doğal bir parçası olduğunu ve zaman zaman yaşanabileceğini de unutmamak gerekir microsoft gibi büyük bir şirketin kullanıcılarına en iyi deneyimi sağlamak için çalıştığını biliyoruz bu nedenle yaşanan sorunlar karşısında sabırlı olmak ve microsoft'un güncellemelerle ilgili çalışmalarını takip etmek önemli benim açımdan

Öte yandan güncellemeden kaynaklanan sorunları yaşayan kullanıcıların güncellemeyi kaldırma seçeneği her zaman mevcuttur bu bilgisayar performansını geri yükleme veya diğer sorunları çözme konusunda faydalı olabilir ancak güncelleme kaldırma işlemi de bazı riskleri beraberinde getirebilir bu nedenle bu işlemi yapmadan önce mutlaka yedekleme yapmak ve ilgili bilgileri kontrol etmek önemlidir

Sonuç olarak teknolojik gelişmelerin her zaman sorunsuz olmayabileceği gerçeğini kabul etmek ve kullanıcı olarak bu durumlar karşısında esnek olmak gerekiyor ancak microsoft gibi büyük şirketlerin kullanıcılarına en iyi deneyimi sağlamak için çalıştıklarını unutmamak ve sorunların çözümü için sürekli çalıştıklarını takip etmek de önemlidir

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Windows 11, Microsoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan en son işletim sistemi sürümüdür. Ancak, her yeni sürümde olduğu gibi, Windows 11 güncellemesi de bazı sorunlar yaşatabilir. Bazı yaygın sorunlar şunları içerebilir:
  1. Uyumlu olmayan donanım: Windows 11, belirli donanım gereksinimlerini karşılamayan bilgisayarlarda çalışmayabilir. Bu nedenle, Windows 11'e geçmeden önce, bilgisayarınızın uyumlu olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
  2. Uygulama uyumluluğu: Bazı uygulamalar, Windows 11 ile uyumlu olmayabilir veya doğru çalışmayabilir. Bu sorunu çözmek için, uygulamalarınızın Windows 11 ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz ve gerekirse güncellemeleri yüklemeniz önerilir.
  3. Performans sorunları: Windows 11, bilgisayarınızda beklenmedik performans sorunlarına neden olabilir. Bunun nedeni, belirli sürücü veya yazılım uyumsuzlukları olabilir. Bu sorunu çözmek için, bilgisayarınızdaki sürücüleri ve yazılımları güncelleyebilirsiniz.
  4. Güncelleme hataları: Windows 11 güncellemesi sırasında, bazı kullanıcılar güncelleme hataları alabilirler. Bu hatalar, güncelleme dosyalarının eksik veya bozuk olmasından kaynaklanabilir. Bu sorunu çözmek için, Windows 11'in en son sürümünü indirerek ve yeniden yükleyerek deneyebilirsiniz.
Özetle, Windows 11'e geçmeden önce, bilgisayarınızın uyumlu olup olmadığını ve varsa tüm sürücü ve uygulamaların uyumlu olduğunu kontrol etmeniz önemlidir. Ayrıca, Windows 11 güncellemesi sırasında herhangi bir hata ile karşılaşırsanız, Microsoft Destek ekibine başvurarak yardım alabilirsiniz.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Suan hala wındows 7 ayarında ısletım sıstemı yok /wındows/

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
win 10 kullan kafan rahat olsun .ben 11 kullandım hiçbir:powerdog:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
daha zamanı var diye düşünüyorum 11in çok erken

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
win11 de oyunlarda falan sorun yasanıyor eksıklerı cok bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
win11 i usb ye atıp oradan güncelleme paketini yüklersin hem daha hızlı hem de daha güvenli olur dostum

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben win10 kullanırken ekstra olarak windowsun orjinal driver güncelleyicisini daha sonra driver booster güncelleyici kullandım windowsu bozdu güncellemede hata veriyordu sende böyle driver güncelleyici kullanıyorsan bilgisayarındaki parçaların driverları için windowsu bozuyor bilgin olsun ben windowsu sıfırlayıp harici driver update programlarını kullanmayı bıraktım herşey yolunda şuan güncelleme alıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
win 11 pismanliktir

windows 11 10a nasil kece bilirim?

windows 11 den 10a nasil done bilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
İyi olabilir ama güncellemenin birçok sorunu var

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben şuan aktif olarak kullanyorum ve güncel bi sorun yaşamadım hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...