şuanda çoğu şey w10a uygun ve çevremdeki herkes w10u tercih ediyor yani öznel fikrim olarak daha rahat olan w10 kullanhangisi daha iyi windows 11 mi 10 mu çünkü ben 10a geçme istiyorum 11 i beğenmedim garip garip olayları var bazen sıkıntı falan yaşıyorum hatta bazı uygulamaları kullanırken yani sizce win 10 iyi mi
Win 10 kesinlikle hocamhangisi daha iyi windows 11 mi 10 mu çünkü ben 10a geçme istiyorum 11 i beğenmedim garip garip olayları var bazen sıkıntı falan yaşıyorum hatta bazı uygulamaları kullanırken yani sizce win 10 iyi mi
Hala en iyisinin windows 7 ultimate oldugunu düşünüyorum hala böyle düşünen var mıı?hangisi daha iyi windows 11 mi 10 mu çünkü ben 10a geçme istiyorum 11 i beğenmedim garip garip olayları var bazen sıkıntı falan yaşıyorum hatta bazı uygulamaları kullanırken yani sizce win 10 iyi mi
evet işte ben bu yüzden sevmiyorum küçük özellikler ama önemli özellikler mesela görev yöneticisini kolay açamadığın da yarım saat uğraşıyorsun pc donarsa eğer ki bi oyun takılırsa gitti yani uğraşWindows 11 daha iyi ama aynı zamanda sinir bozucu.
- Görev Çubuğu'nda sürükle bırak yok.
- Görev Yöneticisi kolayca açılamıyor.
- Resime sağ tıklayıp düzenle deyip doğrudan Paint açamıyorsun...
Performans anlamında 10, konfor anlamında 11.hangisi daha iyi windows 11 mi 10 mu çünkü ben 10a geçme istiyorum 11 i beğenmedim garip garip olayları var bazen sıkıntı falan yaşıyorum hatta bazı uygulamaları kullanırken yani sizce win 10 iyi mi
şuanlık yeni çıktığı için w11 gelişmesi gerek şu anlık w10 da kalabilirsinhangisi daha iyi windows 11 mi 10 mu çünkü ben 10a geçme istiyorum 11 i beğenmedim garip garip olayları var bazen sıkıntı falan yaşıyorum hatta bazı uygulamaları kullanırken yani sizce win 10 iyi mi