Windows 11 yükseltmeye değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
windows 10 best aga 11re yükseltme zaman kaybedersin sadece

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Valla ben çok heves etmiştim yükseltmiştim ama değmezmiş onu öğrendim düzenini bozma bence PC sıkıntılı ise format atacakdan geç dene yinede

Üye
3 HİZMET YILI
Windows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Knk yükseltmeni öneririm günün birinde windows 7 gibi desteği kalkınca alışması zorunlu olacak zaten en azından şimdiden alışırsın senin için iyi olabilir ara yüzleri felan görüntü bakımından çok hoşuma gitti ama kullanış bakımından kişiye göre değişir

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Windows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
windows 11 güzel aslında yeniliklerle geliyor ama yükleyenlerde çok sorunlar yaşandığını duydum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kullanışı,görseli,perfomansı iyi fakat optimizasyonlarda sıkintısi var hile kullanamazsın wi11 desteği olmayan oyunları açmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ya şu sag tuşa 2 defa tıklama mevzusu var ugraırsan bir şekilde kaldırıorsun ama tadı tuzu çok yok ben geri win 10 döndüm.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Windows 11, bazı avantajları yanı sıra bazı dezavantajları da beraberinde getiriyor. İşletim sisteminin henüz yeni olması nedeniyle bazı programlar veya donanımlarla uyumluluk sorunları yaşanabilir. Özellikle eski donanımların ve programların, Windows 11 ile uyumlu hale getirilmeleri için özel bir güncelleme gerekebilir.

Bunun yanı sıra, Windows 11'in minimum sistem gereksinimleri, Windows 10'dan daha yüksek olduğu için, bazı kullanıcılar için yükseltme zor olabilir. Ayrıca, Windows 11, Windows 10'a göre daha fazla sistem kaynağı gerektirebilir, bu da eski veya düşük donanımlı bilgisayarlar için sorun teşkil edebilir.

Bunların yanı sıra, Windows 11'in bazı özellikleri, özellikle de görsel yenilikler, bazı kullanıcılar tarafından beğenilmeyebilir veya alışkın olmadıkları bir arayüz sunabilir. Sonuç olarak, Windows 11'in avantajları ve dezavantajları, kullanıcının ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre değişebilir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
windows 11 de bazı kişiler optimizasyon problemi yaşadığını söylüyor ama 4 farklı bilgisayarda da windows 11 kullanıyorum hiçbirinde bir sıkıntı yaşamıyorum ama size kalmış geçtiğimde böyle problemler yaşarım kuşkusuna düşüyorsanız yükseltmeyin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka geçme bence win 10 da kal daha performanslı

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Stabil duruma gelene kadar değmez diye düşünüyorum. Windows 10'un ilk çıktığı zamanları düşün

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Onk yükseltilmeye deyer kullanıyom bi sıkıntı çıkmadı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...