Uzman Üye
şuanda güncelleme aldı baya o yüzden değer
pek bir fark yok ama bazı şeyler farklı geliyo alışman gerek arayüze filanWindows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Knk yükseltmeni öneririm günün birinde windows 7 gibi desteği kalkınca alışması zorunlu olacak zaten en azından şimdiden alışırsın senin için iyi olabilir ara yüzleri felan görüntü bakımından çok hoşuma gitti ama kullanış bakımından kişiye göre değişirWindows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
windows 11 güzel aslında yeniliklerle geliyor ama yükleyenlerde çok sorunlar yaşandığını duydumWindows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
hayırWindows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
valla win 10 dan bir farkını gördüysem gebereyim kanka bence hiç uğraşma değmezWindows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?