dont update fully format then reinstall windows 11I'm thinking of upgrading to Windows 11, are there optimization problems, or fps drops in games, can friends help?
me too same think,its just osAs a user, I can say that win 10 is better in terms of performance. I can say that 11 performances did not work well for me. my own opinion
her zaman güncel kullanmak iyidir knk benım 11 ve pişman degilim kullanıyorumWindows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
knk bence geç win 8 fln da gidiyo yenisini kur en iyisisWindows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Hiç önermem win10 a geri döndümWindows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
değmez knk yeni bilgisayar aldım içinde kurulu geldi win11 şuan 1yılını tamamlamasını bekliyorum direkt düşürücem yazılım yeni olduğu için eksikleri var, eksiklerini kapatmaya çalışıyolar win10 en iyisi benceWindows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?