Onaylı Üye
w10 geç w11 pismanlık kk hiç alısamadımönceden ***** w10 kullanıyordum ama hiçbir sıkıntı yoktu ama w11 e geçince update kısmında hata alıyorum çözümü nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 91972
w 11 optimizasyonu ve uyumluluk iyi değil şuan bence w 10 a geri dön knkönceden ***** w10 kullanıyordum ama hiçbir sıkıntı yoktu ama w11 e geçince update kısmında hata alıyorum çözümü nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 91972
windows 10 en iyisi keşke geçmeseydinönceden ***** w10 kullanıyordum ama hiçbir sıkıntı yoktu ama w11 e geçince update kısmında hata alıyorum çözümü nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 91972
win 1 0geç win 11 çöp çok hatalı ve optimizasyonu kötüönceden ***** w10 kullanıyordum ama hiçbir sıkıntı yoktu ama w11 e geçince update kısmında hata alıyorum çözümü nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 91972
bencede w10 en iyisiw10 a gec performance
aynısı bendede varönceden ***** w10 kullanıyordum ama hiçbir sıkıntı yoktu ama w11 e geçince update kısmında hata alıyorum çözümü nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 91972
eski sisteme geri dönönceden ***** w10 kullanıyordum ama hiçbir sıkıntı yoktu ama w11 e geçince update kısmında hata alıyorum çözümü nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 91972
youtubeden bak kanka bulursunönceden ***** w10 kullanıyordum ama hiçbir sıkıntı yoktu ama w11 e geçince update kısmında hata alıyorum çözümü nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 91972