wındows kurtarmadan gerı getır sıstemı gerı yukleden olması lazımArkadaşlar dün pc ye format attım ve güncel sürüm 22h2 olmuş, hiç bir hileyi desteklemiyor nasıl 22h2 den 2h21 e veya 2h20 ye geçebilirim bilen var mı ?
formatla geçtiğini belirtmişsin dostum düşüremezsin sürümünü tekrar bir format ile düşürmen mümkünArkadaşlar dün pc ye format attım ve güncel sürüm 22h2 olmuş, hiç bir hileyi desteklemiyor nasıl 22h2 den 2h21 e veya 2h20 ye geçebilirim bilen var mı ?
Format attım o yüzden kurtarma bilgisi kaydıda yokwındows kurtarmadan gerı getır sıstemı gerı yukleden olması lazım
Hileleri en iyi çalıştıran sürüm hangisi acaba reisformatla geçtiğini belirtmişsin dostum düşüremezsin sürümünü tekrar bir format ile düşürmen mümkün
windows 10 1909 bende bu sürümü kullanıyorumFormat attım o yüzden kurtarma bilgisi kaydıda yok
Post automatically merged:
Hileleri en iyi çalıştıran sürüm hangisi acaba reis
Oyunalrda fps düşüşü yaratır mı ne farkı var ki eski sürümünwindows 10 1909 bende bu sürümü kullanıyorum
İşlemci ve bilgisayar daha iyi çalışıyor bu sürümde fps düşüşü falanda yaratmaz merak etmeOyunalrda fps düşüşü yaratır mı ne farkı var ki eski sürümün
Windows 1909 sürümünü siz nereden indirdiniz acaba ?İşlemci ve bilgisayar daha iyi çalışıyor bu sürümde fps düşüşü falanda yaratmaz merak etme
Evet biliyorum ama windows 10 1909 sürümünü nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz ?rufus ile istediğin win sürümünü yükleyebilirsin kolayca
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/Windows 1909 sürümünü siz nereden indirdiniz acaba ?
Tamamdır teşekkürler hallettim çok sağ ol reis
Rica ederim iyi günler hocamTamamdır teşekkürler hallettim çok sağ ol reis