Çözüldü Windows 7 Başlangıç onarma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba. Benim aldığım hata aşşağıdaki ssler

gPaZ1L.jpg

NLPrQP.jpg

Ve bu 2. sste sona bastığım zaman yeniden başlatıyor pc kendini ve aynı sorun tekrar yani hiç bir türlü açılmıyor

sistem geri yükleme falan yapamıyorum arkadaşlar

Hepinize iyi formlar dilerim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Direk formatla kardeşim yoksa güvenli modda cslıstırman lazım ordada çalışmazsa bi süre sonra senden imza yetkisi istiyor pc ve hiç açılmıyor direk formatla kurtul
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Güvenli mod açılmıyor yani f8 veya farklı tuşlar olmuyor nedenini bilmiyorum ama farklı yöntemi varsa söylermisin
güvenli modu iptal ettigimde olmuyor gene aynı yani iptal edilmiyor diyebilirz güvenli mod ilede açamıyorum
Başkan temiz bi format lazım ona :)

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bu sorunu baya eskiden bende yaşamıştım. İşleme başlar başlamaz sağ üst kısımdan iptal edip çıkmayı dene. Bitmesini bekle ya da. İşlem bittince windows açılır belki. Başka yolu da vardı bunun ama tam hatırlamıyorum. Bir yerlere girince ayar falan geliyordu ve reset atıp normal windows açılıyordu. Video falan ya da yardım konularını başka kaynaklardan bakıp belki tam çözümünü bulabilirsin.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu sorunu baya eskiden bende yaşamıştım. İşleme başlar başlamaz sağ üst kısımdan iptal edip çıkmayı dene. Bitmesini bekle ya da. İşlem bittince windows açılır belki. Başka yolu da vardı bunun ama tam hatırlamıyorum. Bir yerlere girince ayar falan geliyordu ve reset atıp normal windows açılıyordu. Video falan ya da yardım konularını başka kaynaklardan bakıp belki tam çözümünü bulabilirsin.
malesef nekadar konu ve video bakmama rağmen olmuyor galiba format attırcam

Başkan temiz bi format lazım ona :)
yani format cdsi alırım ama atmayı bilmiyoru

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Direk formatla kardeşim yoksa güvenli modda cslıstırman lazım ordada çalışmazsa bi süre sonra senden imza yetkisi istiyor pc ve hiç açılmıyor direk formatla kurtul

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...