Windows 7 mi yoksa Windows 10 mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
sürü piskolojisi ile herkes win 10 demis win 7 diyeni dovuyorlar sanki kardesim windoes 7 ultimatr 64 bit devam et oyunlarda 10 fps fark atiyor videolari var yutubda is icin windows 10 kisisel icin kesinlikle windows 7 sana birsey daha diyimmi microsoft windows 1809 guncellemesini geri cekmis hatali guncelleme cunku baya bi kullanici sikayetci oldu yani kardesim pisman olmak istemiyorsan windows 7 devam
Sen windows 10'u denememişsin galiba?

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şöyle bir dezavantaj ekleyelim Windows 10'a
Hile kullananların %50 lik kısmı kullanamıyor veya hata veriyor.
Eski ama windows 7 de çalışan bazı programları çalıştırmıyor.

Bana göre tek avantajı görünüşüdür.
Tarayıcı olsa nolur olamsa nolur çoğunluk google chrome kullanıyor.
xbox küçük bir avantaj
onedrive seninde yapabilceğin bişey
cortana bi avantaj [!!TÜRKÇE DESTEKLEMİYOR!!]
office programlarını kendinde yükleyebilirsin.
Windows 7de de güncellemeri seçebiliyorsun.
defender ve anti virüs olsa ne yazacak kendini koruyabilen varsa gerek yok.

@LockerTR ayrıca neden windows 10'u şahlandırarak anlatırken windows 7 de bir çok özellik var yazıp geçmişsin ?

Not: Düşük veya Orta bir sistemin varsa windows 7 kullanmanı tercih ederim. ama bilgisayarım şahşahlı 10 bin 25 bine aldım diyorsan windows 10 kullan bi zahmet.
  1. Ben windows 7'yi baya eskiden kullandığım için hatırlamıyorum avantajları nelerdir diye.
  2. Windows 7 avantajları hatırlamadığım için internetten arastırıp yazdım windows'nin avantajlarını.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
@LockerTR kardesim windows xp dahil windowsjn butun surumlerini denedim zaten microsoft xp'nin uzerine dahada isletjm sistemi yazamadi windows 10 en stabil surum 1709 dur 2 gb raminiz varsa 32 bit kullanabilirsiniz (eger 10 kurmak istiyorsaniz) yukseek sistemi olan arkadaslar windows 10 kullansinlar ama size ciddi tabsiyem 1809 kullanmayi ciddi hatalar var ha hem win7 hem 10 kullanmak isteyenler windows 8.1 kursunlar :)

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben 3 ay öncesine kadar win10 kullanıyordum.Fps düşüşü çok fazla oluyordu win7 geçtim ve şuana kadar problem yok.Ayrıca Win10 sürekli update yapıyor ve devre dışı bırakmana rağmen kendi kendini aktif hale getiriyor.
Windows 10'da fps düşüsü yok, o fps düşüsü internetinden kaynaklı ya da sistemin düşük.
Windows 7 sürekli update etmesinin amacı windows 10 daha yeni çıktı, daha 3 yıl oldu çıkarı, microsoft yapımcıları windows 10'a yenilikler getiriyorlar. En iyisi güncellencek.

Neden windows 10 güncellenmesi lazım?
---
Wİndows 10 eski güncellemede kaldığı zaman PC'de donma, oyunlarda fps düşüsü yaşanmaması için güncellemen gerekiyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
@LockerTR kardesim windows xp dahil windowsjn butun surumlerini denedim zaten microsoft xp'nin uzerine dahada isletjm sistemi yazamadi windows 10 en stabil surum 1709 dur 2 gb raminiz varsa 32 bit kullanabilirsiniz (eger 10 kurmak istiyorsaniz) yukseek sistemi olan arkadaslar windows 10 kullansinlar ama size ciddi tabsiyem 1809 kullanmayi ciddi hatalar var ha hem win7 hem 10 kullanmak isteyenler windows 8.1 kursunlar :)
---
Windows xp: Rahat sistem ama Mavi ekran veriyordu.
Windows 7: Mavi ekran veriyordu.
Windows 8: Kullanmadım.
Windows 8.1: Kullanmadım.
Windows 10: Süper sistem mavi ekran veriyor ama seçecekli veriyordu.
---

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
ssd varsa windows 10 geç

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Windows 10

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hızda ve stabilitede windows 7 her türlü döver.

windows 7 kullanılan makine büyük ihtimal 5400 rpmli harddisktir ve içine 10 kurmaya kalkarsanız kısa süre sonra aleti kırar atarsınız.

kullanıcıların ezici çoğunluğu oyun kur, chrome yükle sörf yap, ofis programları kullan ve müzik dinle şeklinde takılıyor. win 10 normal kullanıcıya janjandan, bt uzmanlarına da beladan başka hiç bir yenilik getirmemiştir.

tek güzelliği var, diski söküp başka makineye takınca diğerleri gibi mavi ekran vermiyor ve driverları baştan kurup devam ediyorsunuz.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Tamam herkes windows 10 demiş fakat benim çevrem oyunlarda fps düşürüyor diyor. Bazı arkadaşlarda bundan bahsetmiş peki fps düşürmemesi için yollar varmı ve bir sorum daha olacak bilgisayarı Win10'a yükseltirsem şuan format yemiş gibi mi olacak herşey kalacakmı?

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sistemim çok iyi değil fakat genelde yeni çıkan hileler felan artık Windows 7 desteklemiyor. PUBG, Fortnite felanda oynamayı bıraktım zaten sadece PUBG Mobile sardım bu aralar. Ayrıca Win10 Pro'yu ücretsiz kullanabiliyormuyum ***** felan ?

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Tamam herkes windows 10 demiş fakat benim çevrem oyunlarda fps düşürüyor diyor. Bazı arkadaşlarda bundan bahsetmiş peki fps düşürmemesi için yollar varmı ve bir sorum daha olacak bilgisayarı Win10'a yükseltirsem şuan format yemiş gibi mi olacak herşey kalacakmı?
Windows 7'den windows 10'a yükseltirsen dosyalar, oyunlar, programlar, uygulamalar, bıraktığın gibi kalacak, yani silinmicek.

Öyle bir sihirbazdın ki ; beni bile kaybettin (CS)
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Win 10 her zaman iyidir günceldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...