Windows 7 sağlam indirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese sağlıklı günler,
Bilgisayarım windows 10 pro sürümündeydi bu vakite kadar fakat ekran kartım amd olduğu için ve biraz eski olduğu için(Ati radeon hd4670) Windows 10 desteklemiyor ayrıca biraz daha eskiden anıları olduğu için windows 7ye geçmeye karar verdim,fakat nerden sağlam indirip ücretsiz bir şekilde windowsu etkinleştirmek istiyorum.Kullananlar veya yapabilenler yazarsa çok sevinirim.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese sağlıklı günler,
Bilgisayarım windows 10 pro sürümündeydi bu vakite kadar fakat ekran kartım amd olduğu için ve biraz eski olduğu için(Ati radeon hd4670) Windows 10 desteklemiyor ayrıca biraz daha eskiden anıları olduğu için windows 7ye geçmeye karar verdim,fakat nerden sağlam indirip ücretsiz bir şekilde windowsu etkinleştirmek istiyorum.Kullananlar veya yapabilenler yazarsa çok sevinirim.
Dostum Win 8-8.1 öneririm,win 7 ciddi açıklara sahip.Ekran kartından benimde vardı emektardır kendisi.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
windows 10 ne kadar iyi olmasada öneriyorum diğerlerine göre defender kendı kendıne iş yapıyor ama diğerlerinde windows desteğini çekiyor kasıtlı şekide sp3 yaptıgı gibi.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Windows 8 denedim fakat gerçekten çok çirkindi.Windows 10 tabiki çok fgüzel fakat ekran kartım desteklemiyor dolayısıyla driver kullanamıyorum.Windows 7 bir yerden bulup etkinleştirmek istiyorum.

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ya Ben Windows 10 Kullanıyorum.Ama Destek Falan Bilmiyorum.Metin2 TR ye Girmiyor.Kuzenin PC Win7 O Giriyor Ama Ben Giremiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
fullprogramlar indir diye bir site var oraya bir bak

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum nerden indirirsen indir orjinal key olmadı virüs kapıyor orjinal yapma programları yüzünden eninde sonunda bozuluyor pc

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
keyini ararsan bulabilirsin internetten ama indirdiğin şeylere girdiğin sitelere dikkat edersen pek birşey olmuyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
warezturkey-saglamindir-fullprogramlar bu sitelerden indirebilirsin

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
windows 10 ne kadar iyi olmasada öneriyorum diğerlerine göre defender kendı kendıne iş yapıyor ama diğerlerinde windows desteğini çekiyor kasıtlı şekide sp3 yaptıgı gibi.
win10 defenderı tam bir eziyet. anında regeditten erişimini kesiyorum windows ilk kurulduğunda. cidden windows 10 defenderından zevk alıyo musun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aslında Win 8'e geçebilirsin.Sonuçta hala desteği var.Ama oyunlarda daha az FPS alabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Windows 8 denedim fakat gerçekten çok çirkindi.Windows 10 tabiki çok fgüzel fakat ekran kartım desteklemiyor dolayısıyla driver kullanamıyorum.Windows 7 bir yerden bulup etkinleştirmek istiyorum.
Anlıyorum adını vermek isterdim sanırım reklam oluyor bana özelden yazarsan sana yardımcı olurum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
micrasoftun sayfasından satın alman lazım gerçekten sağlam istiyortsan

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynı sorunu şu an bende yaşıyorum win7 en iyisi bize göre

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Youtubede Milyonlarca izlenemye sahip olan videolar var. Oradaki linklerden güvenle indirebilirsin bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...