Dostum Win 8-8.1 öneririm,win 7 ciddi açıklara sahip.Ekran kartından benimde vardı emektardır kendisi.Arkadaşlar herkese sağlıklı günler,
Bilgisayarım windows 10 pro sürümündeydi bu vakite kadar fakat ekran kartım amd olduğu için ve biraz eski olduğu için(Ati radeon hd4670) Windows 10 desteklemiyor ayrıca biraz daha eskiden anıları olduğu için windows 7ye geçmeye karar verdim,fakat nerden sağlam indirip ücretsiz bir şekilde windowsu etkinleştirmek istiyorum.Kullananlar veya yapabilenler yazarsa çok sevinirim.
win 10 la alakalı oldugunu sanmıyorum benımkı giriyor win10Ya Ben Windows 10 Kullanıyorum.Ama Destek Falan Bilmiyorum.Metin2 TR ye Girmiyor.Kuzenin PC Win7 O Giriyor Ama Ben Giremiyorum.
etkinleştirme programları var bazı sitelerde ama pek gerek yok bendeki windows u etkinleştir yazıyor gözüm aşına oldu sıkıntı yokPeki nerden etkinleştireceğim?
bu siteden bir çok şey indirmiştim güvenilir bir site.warezturkey-saglamindir-fullprogramlar bu sitelerden indirebilirsin
win10 defenderı tam bir eziyet. anında regeditten erişimini kesiyorum windows ilk kurulduğunda. cidden windows 10 defenderından zevk alıyo musunwindows 10 ne kadar iyi olmasada öneriyorum diğerlerine göre defender kendı kendıne iş yapıyor ama diğerlerinde windows desteğini çekiyor kasıtlı şekide sp3 yaptıgı gibi.
Anlıyorum adını vermek isterdim sanırım reklam oluyor bana özelden yazarsan sana yardımcı olurum.Windows 8 denedim fakat gerçekten çok çirkindi.Windows 10 tabiki çok fgüzel fakat ekran kartım desteklemiyor dolayısıyla driver kullanamıyorum.Windows 7 bir yerden bulup etkinleştirmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?