Çözüldü Windows 8.1 bilgisayar ayarlarına girince bilgisayar donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Uzun zamandır böyle bir sorunum vardı fakat işime yaramadığı için hep boş verdim ancak format atmaya karar verdim ve Windows 10 yüklemeye karar verdim. Bilgisayar ayarlarına girince açılmıyor, donup kalıyor. Bu sorunu yaşayan kullanıcılar da olmuş. CMD'ye yazılan bir kod var, onu da denedim. Hiçbir türlü olmuyor. Sizce sebebi nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Anlaşılan ssd kullanıyorsun arkadaşım. Önerim ssd için firmware güncellemen. SSD markasına göre değişiyor ama ssd firmware güncellemesi varsa bu sorunu halledebilirsin. Elektronik bir arıza değilse tabi. Uyarayım firmware güncellemesi sonrasında dosyalarının silinme ihtimali var. Yedeklemeden sakın deneme.
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yanlışım olmasın ama sanıyorum yüklemiş olduğun windowstan kaynaklı bir problem olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bilgisayarına Virüs Bulaşmışsada Öyle Olur Ayarlara Uptadede Hizmetler Falanda Erişemezsin

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sürümden kaynaklı bişe değil ilk başta ekran kartı sürücünü indir kur res at pc ye düzelir.

ALTERNA
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka yüklediğin windowsda sıkıntı olabilir yada çok önceden virüs bulaştıysa pcye ayarlarda erişimin zayıflıyor ekran kartı ve tüm sürücüleri güzelce indir kur güncelle bence.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben komple formatlamayı düşünüyorum zaten sonra sürücüleri güncellerim diyordum ama ayarlara giremediğim için 0lamanın farklı yolu var mı
kanka yüklediğin windowsda sıkıntı olabilir yada çok önceden virüs bulaştıysa pcye ayarlarda erişimin zayıflıyor ekran kartı ve tüm sürücüleri güzelce indir kur güncelle bence.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Anlaşılan ssd kullanıyorsun arkadaşım. Önerim ssd için firmware güncellemen. SSD markasına göre değişiyor ama ssd firmware güncellemesi varsa bu sorunu halledebilirsin. Elektronik bir arıza değilse tabi. Uyarayım firmware güncellemesi sonrasında dosyalarının silinme ihtimali var. Yedeklemeden sakın deneme.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...