Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam hile tarzı şeyler yüklerken algılaması normal ama onun dışında kapatmak akıl kârı değil çünkü bilgisayarını tüm virüslere açık hale getirirsin en az 2 gün sonrada gider trojen yersin.
Üçünxcü parti yazılımlar için biraz evet %40 falan yani, her yerdeki üçüncü parti yazılım güvenli değil ne yazık ki. Ama "üçüncü parti yazılım dışında kapatmak mantıklı mı?" dersen hayır derim.
hocam zaten yukledıgımız cogu programı ucretsız kulanmak ıstedıgımızde kı en basıtı ***** . o bıle zaten programı yasal olmadan kullanabılmek ıcın onu hackleme ıslemı gıbı bı sey . kı programı da vırus le ekarte edebılıyorsun . vırus dıyınce hep yanlıs anlasılıyor bazı zararsız olanları da var onemlı olan yukledıgın programı kımden nerden alıp yukledıgın. genelde burda vırus taramalı skıntısız programlar oluyor. her sıteden ındırıp yukleme yapmamak lazım aslında
Hileyi memoryhackers tan kullanıyorsan gönül rahatlığıyla kapatabilirsin . ben 4 yıldır kullanıyorum ve defenderi kapatıyorum hiç bir zararı olmadı lakin x sitelerinden indiriyorsan her siteye güvenip kapatma derim