Windows gezgininde dosyalar açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bilgisayarını temizle olmassa antivirüs programı kurup öyle düzeltmeyi dene benim önerim Mcafee

Kovala Risk Al yada Karala Kıskan
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bilgisaayrı formatlaman gerekır knka

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Ghost Super Lite Editionla formatla geç bence uğraşma

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Run System Restore
OR

"HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Classes \ Local Settings \ Software \ Microsoft \ Windows \ Shell" . You can copy it and paste it into Registry Editor's upper bar if you wish. Now, right-click the "Shell" entry and select "Export" from the drop-down menu. Select where you wish to save this entry in case of problems.
now expand the "Shell" entry, find "BagMRU" and "Bags" folders, right-click each and select "Delete" from the contextual menu. Close Registry Editor, restart the computer and see if you can now open File Explorer.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka sağlam virüs girmiş ya pcyi geriye al yada formatla recovery yapıp

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
There might be a virus. YOu need to scan and delete virus. DO a boot time scan. Also, if it does not work re-install the OS!!!

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yıllar önce win 7 kullanırken benimde başıma gelmişti.Büyük ihtimalle virüs var.Virüsle alakalı herhangi bir şeyi silinmesin diye midir nedendir bilmiyorum.Explorerı kapatıyordu otomatik.Bi bak derim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
antivürüs programı halleder diye düşünüyorum (kardeşimin pc sinede olmuştu) ve windows 10 sa virüs korumayı açarsn

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
Bilgisayarını taratıp formatlarsan daha iyi sonuç alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
malwarebyte indir ama o da 14 gün koruyacaktır bedava olarak geçici bir çözüm sunabilir kesinlikle virüs ben format atmıştım malwarebyte bitince.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar %90'ınız virüs demiş fakat bilgisayarıma 3. parti yazılım bile kurmuyorum üstelik günlük-haftalık taramalar yapıyorum bir sıkıntı yok. Bazılarınız format at demiş, yaklaşık 2 hafat önce format attım attıktan sonra olmaya başladı önceden yoktu bir sıkıntısı. Üstelik bu çok sık olan bir durum değil yani 3-4 günde bir defa falan oluyor.
Bu arada cevaplarınız için teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bazı windows 10'larda kurulumdan kaynaklı problemler ortaya çıkabiliyor. Bende windows arama çubuğu, arkadaşımda da denetim masası açılmıyordu ve windowsu yeniden kurarak çözdük

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum bilgisayarını eset ile tarayıp tarama işlemi bitip virüsleri temizledikten sonra eset programını kaldırmanı öneririm eğer sorunun hala devam ederse bilgisayarını sıfırlamak bir çözüm olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...