Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Classes \ Local Settings \ Software \ Microsoft \ Windows \ Shell" . You can copy it and paste it into Registry Editor's upper bar if you wish. Now, right-click the "Shell" entry and select "Export" from the drop-down menu. Select where you wish to save this entry in case of problems.
now expand the "Shell" entry, find "BagMRU" and "Bags" folders, right-click each and select "Delete" from the contextual menu. Close Registry Editor, restart the computer and see if you can now open File Explorer.
Yıllar önce win 7 kullanırken benimde başıma gelmişti.Büyük ihtimalle virüs var.Virüsle alakalı herhangi bir şeyi silinmesin diye midir nedendir bilmiyorum.Explorerı kapatıyordu otomatik.Bi bak derim.
Arkadaşlar %90'ınız virüs demiş fakat bilgisayarıma 3. parti yazılım bile kurmuyorum üstelik günlük-haftalık taramalar yapıyorum bir sıkıntı yok. Bazılarınız format at demiş, yaklaşık 2 hafat önce format attım attıktan sonra olmaya başladı önceden yoktu bir sıkıntısı. Üstelik bu çok sık olan bir durum değil yani 3-4 günde bir defa falan oluyor.
Bu arada cevaplarınız için teşekkürler.
bazı windows 10'larda kurulumdan kaynaklı problemler ortaya çıkabiliyor. Bende windows arama çubuğu, arkadaşımda da denetim masası açılmıyordu ve windowsu yeniden kurarak çözdük
Dostum bilgisayarını eset ile tarayıp tarama işlemi bitip virüsleri temizledikten sonra eset programını kaldırmanı öneririm eğer sorunun hala devam ederse bilgisayarını sıfırlamak bir çözüm olabilir.