Windows görev çubuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum bence kafan rahat olsun güzelindn bir format at bir daha yaşama :)

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Selam arkadaslar bir gün bilgisayar kullanıyodum arkadaslarımla oynuyodum internet normaldı sonra oyuna girerken internet hatası verdi bilgisayara reset attım açtığımda ne ses ne internet çalışıyo hizmetler kapanmıştı onu düzelttim ama şimdi görev çubuğu ayarları açılmıyor yardım edermisiniz açmaya çalışınca cmd açılıyor (windows 10 pro kullanıyorum son sürümde)
Ekli dosyayı görüntüle 49425Ekli dosyayı görüntüle 49425
Dism kodları bozulmuş windows dosyalarındaki hataları onarır eğer sorununuz devam ediyorsa format atınız veya cmdyi yönetici açıp sfc /scannow bunu yazın bu kodda sistem komutu çalışmadığı zamanlar kullanılıyor denetim masası açılmaması gibi sistemdeki hatalı dosyaları tarar ve bozulmuşları değiştirir bilgisayarı kapatırken böyle sorunların olmaması gerekir zararlı olabilir diye taratın bence sorununuz düzeldiyse konu kilitlensin. Gereksiz yorum kasanlar olmasın.(sorununuz devam ediyorsa yani sistemdeki hata onarılamıyorsa formattan başka bir çare kalmamış demek)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Direk yenisini al uğraşma diyicem ama :fastthink::fastthink::fastthink: (Çok pahalılar)

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
CTRL + ALT + DEL yaparak Görev Yöneticisini başlat
Daha sonra yukarıdaki sekmelerden Ayrıntılar kısmına gelerek "Explorer.exe"yi bul ve kapat
Ardından Yukarıdaki sekmelerden Dosya'ya tıklayarak Yeni Görev Çalıştır'a tıkla ve "Exlorer.exe" yazarak Tamam de.
Sorunun çözülmüş olacaktır kardeşim, iyi forumlar dilerim.
adam gayet anlatmıs

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
senin bilgisayar birtek format ile düzelir kardo uğraşma yok yere

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaşım, bu donanım çakışması, zaten vardı, sadece sahip olduklarını kaldır ve tekrar yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...