Windows İle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende Windowsu Etkinleştir Diye Yazı Çıktı Pcde 1 El LoL Gireyim Dedim 200,300fpslerden 60fps sabit kaldı nasıl etkinleştiririm yardım eder msiiniz arkadaşalr

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende Windowsu Etkinleştir Diye Yazı Çıktı Pcde 1 El LoL Gireyim Dedim 200,300fpslerden 60fps sabit kaldı nasıl etkinleştiririm yardım eder msiiniz arkadaşalr
kanka windows 10 da başlangıç düğmesine tıkla sonra ayarlar güncelleştirme ve güvenlilk seç ardından oradan etkinleştirmeyi seç yada internet üzerinden crackle

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ürün anahtarının olması daha avantajlı olur senin için satın almanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
benim crackli ve hala bir sorun olmadı yani ***** te güvenilir bence boşuna para vermek yerine iyidir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
benim crackli ve hala bir sorun olmadı yani ***** te güvenilir bence boşuna para vermek yerine iyidir
Hayır değil senin için bu şekilde oluyorsa yalnız değilsin kendi verilerini kullandırıyorsun bu şey gibi mesela arkadaşlar herkes benim verilerimi kullanabilir benim için sakınca yok der gibi onun işine yaracak belki arkadaşım?

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
etkinleştirmeden o yazıyı silme yöntemi var hem risksiz hem istemediğin şeyi de ortadan kaldırmış oluyorsun hala etkilneştirmemiş oluyor ama gözükmüyor youtubeda bununla ilgili video var

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Tabiki herşeyden önce en iyisi orjinalidir para vermek istemiyorsan lisans keyine bu videoda garanti oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kmspico ile etkinleştirebilirsin ben her etkinleştir çıktığında onu kullanıyorum gayet etkili

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kolay çözümleri var kanka yt den araştır 5 dk da yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knk onun youtube de bir sürü yapma videosu var ordan bak

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
fullpr0gramlarindirde windows etkinleştirme programı var yıllardır kullanırım beleş dewamke

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam kmspico ile crackleyebilirsin deneme sürümün bitmiş sanırım AMA kmspico da zararlı yazılım var bir çok işinin verilerini el altından haberi olmadan kullanıyorlar en mantıklısı ürün anahtarı almak bir defa alıyorsun ömür boyu kullanırsın kafan rahat olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...