20 Ocak 2023 #1 goko0758 Seçkin Üye Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 415 Çözümler 5 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Sosyal 6 HİZMET YILI Beyler ben hile yapmak için windowsu eski sürüme getirdim.Eski indirdiğim şeyi arşivden buldum o ise ingilizceymiş şimdi nasıl windows dilini türkçe yapcam bn
Beyler ben hile yapmak için windowsu eski sürüme getirdim.Eski indirdiğim şeyi arşivden buldum o ise ingilizceymiş şimdi nasıl windows dilini türkçe yapcam bn
20 Ocak 2023 #2 Kamersan Ultra Üye Katılım 20 Mar 2020 Mesajlar 1,519 Çözümler 7 Tepki puanı 102 Ödüller 6 6 HİZMET YILI windows arama kısmına, dil ayarları yaz oradan tercih edileen dil ekle kısmından türkçe dilini ekle, anadil olarak varsiyalan yap. Oyla 0 Olumsuz oyla
windows arama kısmına, dil ayarları yaz oradan tercih edileen dil ekle kısmından türkçe dilini ekle, anadil olarak varsiyalan yap.
20 Ocak 2023 Konuyu başlatan #3 goko0758 Seçkin Üye Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 415 Çözümler 5 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Sosyal 6 HİZMET YILI Kamersan' Alıntı: windows arama kısmına, dil ayarları yaz oradan tercih edileen dil ekle kısmından türkçe dilini ekle, anadil olarak varsiyalan yap. Genişletmek için tıklayın ... knk dil ingilizce nasıl bulcam ingilizce isimli olarak yazablrmsn rica etsem Oyla 0 Olumsuz oyla
Kamersan' Alıntı: windows arama kısmına, dil ayarları yaz oradan tercih edileen dil ekle kısmından türkçe dilini ekle, anadil olarak varsiyalan yap. Genişletmek için tıklayın ... knk dil ingilizce nasıl bulcam ingilizce isimli olarak yazablrmsn rica etsem
20 Ocak 2023 #4 efkar50 E ValoSoftware Seçkin Üye Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 344 Çözümler 9 Tepki puanı 61 Ödüller 6 Yaş 36 Sosyal 6 HİZMET YILI alt + shift tuşuna basınca değişmiyormu Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
20 Ocak 2023 Konuyu başlatan #5 goko0758 Seçkin Üye Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 415 Çözümler 5 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Sosyal 6 HİZMET YILI efkar50' Alıntı: alt + shift tuşuna basınca değişmiyormu Genişletmek için tıklayın ... Oldu kanka teşekkürler. Oyla 0 Olumsuz oyla
efkar50' Alıntı: alt + shift tuşuna basınca değişmiyormu Genişletmek için tıklayın ... Oldu kanka teşekkürler.
20 Ocak 2023 #6 sansarsad Süper Üye Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 646 Çözümler 26 Tepki puanı 79 Ödüller 2 3 HİZMET YILI Başlat > Ayarlar > Saat ve dil > Dil ve bölge öğesini seçin. Windows görüntüleme dili menüsünden bir dil seçin veya listede yoksa istediğinizi yüklemek için Tercih edilen diller'in yanında Dil ekle'yi seçin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Başlat > Ayarlar > Saat ve dil > Dil ve bölge öğesini seçin. Windows görüntüleme dili menüsünden bir dil seçin veya listede yoksa istediğinizi yüklemek için Tercih edilen diller'in yanında Dil ekle'yi seçin.
20 Ocak 2023 Yasaklandı #7 hebayar Banlı Üye Katılım 7 Ara 2018 Mesajlar 1,509 Çözümler 9 Tepki puanı 111 Ödüller 6 7 HİZMET YILI ayarlardaki dil bölümünden Türçeyi arat ve indir bir sonraki yükleme için Türkçe kullan tikini işaretle bitti. Oyla 0 Olumsuz oyla
ayarlardaki dil bölümünden Türçeyi arat ve indir bir sonraki yükleme için Türkçe kullan tikini işaretle bitti.