SxNy
Süper Üye
Haa pardon dostum yanlıs anladım ben bende denemiştim de o sandımsistem geri yükleme noktası bahsetmiyorum. Win10'a dön ilgili bahsediyorum
Özelden atabilirsin dostumkanka link yasak olmasa çok güzel öğretici bir video var
Bu işlemi yaparken, kalıntı bırakıyormu? Format gibi tertemiz kurulum yapıyormu?Windows Update üzerinden (Formatsız) Windows sürümü yükseltilmiş olan sürümü düşürme işlemi mümkün.
Ayarlar > Sistem > Kurtarma > Geri dön butonu basılarak sürümü düşürme işlemi başlayabilirsin.
Geri dön butonu kayboldu ise 1 ay geçti, artık sürümü düşürmezsiniz. Format atman gerekiyor.
işimi gördüm sağol joker amcabelki işini görür
Eywallah eywallah nedemekişimi gördüm sağol joker amca![]()
kanka önceki sürümün windows 7 falansa ayarlardan yapabiliyorsun diye biliyorum fakat su siteye bakherkese slm windows sürüm düşürmek istiyorum 21h1 deyim şuanda 1909 sürüme geçmek istiyorum pc sıfırla yaptım sürüm yine aynı kaldı windows old klosorude boş şuanda nasıl geçebilirim yardımcı olurmusunuz
Çok teşekkür ederim, faydalı oldu benim için.Bunun hakkında bir konu paylaşmıştım buradan bakıp sürümünü değiştirebilirsin dostum. (tıkla)